reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
ufff, a ja dziś popełniłam taką masę cukrową - strsznie byłam ciekawa i nie wytrzymałam do weekendu :)))

Wyszło nawet ok, niestety nie wypróbowałam z barwnikami bo nie doszły. Próbowałam dodać kakao ale kiszka. Nieładnie rozprowadza się w masie i pozostają smugi.
Masą łatwo się pracuje. Ja zrobiłam prosty wzór, ale miałam mało czasu :)))

hej kobietki:)
my sobie zyjemy powolutku...widze ze niektore mamy szykuja roczek,pewnie nie pamietacie kiedy to zleciało...ja jestem na etapie opracowywanie chrzcin..i jakos mi nie idzie.
lenna ladnie twoje dzieciaczki juz spia.wyobraz sobie ze ja raz mialam tak ze zjedli o 19,20 i za ok 2 godz zasneli i obudzili sie o 3rano/to tylo raz mi taka niespodzianke zrobili.lenna czy twoje maluchy jedza cos juz oprocz mleka?jesli tak to co?my idziemy 2.02 do pediatry na ost serie szczepionek i wtedy chyba nam juz zaleci bo beda mialy juz 4mies bez dwoch dni.
jedynka ty to masz fenomenalnych tych swoich synusiow..;-)

yenefer a jakich ty barwników chcesz użyc?

Dziewczyny mam problem...Właśnie wróciłam spod prysznica...Myjąc się wyczułam w górnej części prawej nogi guzka o średnicy 1cm.Jest siny i przy dotyku lekko boli.Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam.Trochę się boję...

moniora taki kupnych, spożywczych, są we wszystkich kolorach tęczy :)

Co do guzka to nie wiem, może to nic takiego. Mój mąż miał niedawno torbiel pod kolanem i musiał mieć na to zabieg. Z tego co piszesz to może być też kaszak, najgorzej jak się wda stan zapalny. Niestety trzeba usunąć u chirurga. Proponuję wybrać się do właśnie do chirurga:-(

moniora a moze to zwykly czyrak i sam zejdzie. od zimna sie takie robi czasem. taki podskorny bolacy pryszcz. ale idz do lekarza najlepiej zeby sie upewnic.

a ja zaraz na zakupy sama sie wybieram. musze oddech zlapac od tej kawalerki mojej. pewnie znow sobie nic nie kupie hihi

Jedynka, pozazdrościłam Ci wyjscia i umówiłam sie na poniedziałek do fryzjera... musze sie troche odchamic bo sie zle czuje ze soba... a do tego włosy mi tak wypadaje ze chyba łysa bede. A w ciazy miałam takie zdrowe włosy.

WITAJCIE!!

Dawno mnie nie było, nie mam jeszcze internetu niestety, miałam miec z orange z telefonu ale mnie oszukali!!

Moje laski w sumie bez zmian, nadal jedza raz w nocy nadal sa grzeczne ;) i rosna. U kardiologa bylismy i niestety Zuzi dziurka w sercu nic a nic sie nie zmniejszyla :(:(:(

Jezu ale sie za Wami stesknilam!!!

reklama
Dzięki dziewczyny,poczekam jeszcze kilka dni i zobaczymy czy się zmniejszy.Narazie bez sensu martwic się na zapas...No to Wam powiem,że ja też w przyszłym tyg.wybieram się do fryzjera i na wielkie zakupy:):):)Roczek zbliża się wielkimi krokami!!!A 4dni później moja trzydziestka!!!Trzeba coś zmienic...

Do góry