reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Luckaa - ja jak moja Majka gdzieś zawędruje i ją wołam i cisza to wystarczy się Julki spytać "gdzie jest Majka" a ona juz główkę odwraca i patrzy się w to miejsce :)

reklama
Jedynka sorki ale ja to się już uśmiecham jak czytam o tych Twoich kawalerach :)

U nas niezpomniana noc :) Dzieci padły o 21 Jerzy pobudka o 2.30, Hania o 4.30 później Jerzy o 7 a Hania dospała w naszym łóżku jejku jaka jestem wyspana. To chyba początki lepszych nocek. Tfu tfu oby nie zapeszyć

no to dodam jeszcze fotke na dobry humor :) IMG_1258.jpg

Jedynka jak na nich patrze to zawsze przypominają mi dwóch bokserów z ringu :-D
Iws która to która bo zawsze niewiem i się głowie?

Luckaa - Maja to ta drobniejsza z jasnymi włosami a Julka to "pyza" z ciemnymi lekko kręconymi włoskami.

reklama
Urodziny wypadają w piątek, ale zeby wszyscy mogli przyjść - 20 osób! - to robimy na spokojnie w niedziele :) To chyba 30 :)

Jestem na etapie opracowywania menu - wstepnie już mam wszystko. Chcę zrobić coś przy czym się nie narobie tylko wstawie i się będzie samo gotować, smażyc itp. Tylko ten tort w tę niedzielę jeden zrobię na próbę - mąż mi nakazał żebym nie dostała zawału w dniu urodzin.

Do góry