reklama
Ola_fasola
Moderatorka
wysyłam i ja moje maleństwo, wg @ jest to 10 tydzien, teraz bede znowu je podglądac we wtorek, j
uz nie mogę sie doczekać...
Ola_fasola
Moderatorka
Ola_fasola
Moderatorka
jeszcze w miedzy czasie je widziałam na chwilke bo niestety trafiłam do szpitala..
kpi23
Fanka BB :)
Klementinka - piękne stópki! ja je widzę ...
Ola_fasola - co się stało, ze Ty w szpitalu?
Ola_fasola - co się stało, ze Ty w szpitalu?
Ola_fasola
Moderatorka
kilka dni temu jak spadł śnieg, nie odśniezyli u mnie na osiedlu, pare razy bym się przewróciła, tak mocno podskoczyłam i po tym bolał mnie brzuch, po nospie nie przechodziło i lekarz powiedział że jak nospa nie będzie pomagała to mam jechac do szpitala, ale na szczęście tam okazało się że jest wszystko ok, że boli bo się macica rozciąga, z dzidziusiem jest super i wróciłam do domu. Wolałam sprawdzić niz się denerwować.
kpi23
Fanka BB :)
uff, cieszę się, że jest ok ....
Ola_fasola
Moderatorka
Klementinka - tak sie teraz przyjrzałam i widze te dwie stópki, śliczne!
Ola_fasola
Moderatorka
na szczęście jest ok ale strasznie sie denerwowałam, aż mi powiedzieli żebym sie uspokoiła bo przychodze ze strasznie wysokim ciśnieniem...
reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Właśnie wróciłam z Łodzi od gina brrr, ale mróz :-) u dzidziusia wszystko w porządku, ale niestety nie był zbyt ruchliwy, tylko trochę machał rączkami i nóżkami :-) dołączam usg, ale nie wiem czy ktoś się czegoś dopatrzy, bo ja przyznam, że ciężko mi to wyszło
Załączniki