kpi23
Fanka BB :)
Kasiulka_1980, koriander - dzięki, ja się nie mogę na nią napatrzeć ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez zdjecie z usg trzymam na widoku.. to niesamowite ze mozemy widziec dzidzie kiedy jeszcze sa w brzuszku Chyba jeden z najlepszych wynalazkow na swiecieKasiulka_1980, koriander - dzięki, ja się nie mogę na nią napatrzeć ...
Tak sobie mysle, ja tez zajmuje sie fotografia i ty i lasposa rowniez, moze strzelimy sobie jakas semi-profesjonalna sesje zdjeciowa pod koniec ciazy, wiosna jak juz brzuszki beda pieknie okragle :-)koriander - chyba najlepszy ... , ja uwielbiam zdjęcia (robić, oglądać ...) ale to jest najpiękniejsze jakie kiedykolwiek miałam...
paulka - babcia widziała jeszcze, ze są niebieskie ... hihihihi, chyba na gwiazdkę okulary jej kupię ...
weź nawet z kiepskiej drukarki - zawsze coś będzie widać ....
Tak sobie mysle, ja tez zajmuje sie fotografia i ty i lasposa rowniez, moze strzelimy sobie jakas semi-profesjonalna sesje zdjeciowa pod koniec ciazy, wiosna jak juz brzuszki beda pieknie okragle :-)
gratuluje slicznego malenstwo,no to juz nie taka fasolcia....
MOJE 8 CM SZCZĘŚCIA.
Płeć niestety nieokreślona, bo dziecko sobie w najlepsze spało
troszkę złej jakości, ale i tak piękne!!!!!ale uwierzcie mi na słowo na ekranie był/a prześliczne:-)
no w koncu!!! sliczne maleństwo, a jakie duże