reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milena w zasadzie tez ma napady zlosci, szalu. Drze sie w nieboglosy, bije mnie i szczypie. Potrafi sie rzucic na ziemie - ale ja juz wiem ze to taki okres i ze teraz dziecku trzeba dac duzo czulosci, zrozumienia i wsparcia. Dziecko po prostu nie umie sobie poradzic z emocjami.
przerzucę posty z tego wątku właśnie do https://www.babyboom.pl/forum/dziec...12/nasze-dzieci-rozrabiaki-14096/index29.html ;-)
ojej ale teraz to coraz więcej siniaków będzie bo coraz ciekawsze te nasze maluchy wszędzie by weszłyKuba wygląda znów jak "mały Łobuz",bo ma wielkie otarcie na czole,zaliczył kanape.Wywrócił sie i otarł o kant.
agusia9915
Matka wariatka
u nas z ''nie lota'' zrobił sie'' lot'':-(ze schodów wina tatusia nie zamknał bramki
na szczescie tylko siniak na rece
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dobrze ze tylko tak sie skonczylou nas z ''nie lota'' zrobił sie'' lot'':-(ze schodów wina tatusia nie zamknał bramki
A mi Jenni ubzdurala sobie ze bedzie ciuchy roznosic obojetnie te czyste czy te brudne a jak zajazy ze akurat pralka sie wyprala to wyciaga pranie i roznosi je przy okazji podepta i podloge umyje i potrafi wpasc w szal ze ja piore a nie pozwole jej w bebnie grzebac
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Taka pracowita,a mówiłam,idealna synowa rośniedobrze ze tylko tak sie skonczylo
A mi Jenni ubzdurala sobie ze bedzie ciuchy roznosic obojetnie te czyste czy te brudne a jak zajazy ze akurat pralka sie wyprala to wyciaga pranie i roznosi je przy okazji podepta i podloge umyje i potrafi wpasc w szal ze ja piore a nie pozwole jej w bebnie grzebac
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tylko chociaz te czyste pranie mogla by zostawic a wluczyc po podlodze ale jak jej mowie zeby przyniosla bo bedziemy wieszac to przynosi czasami po jednej skarpetce a jaka szczesliwa jest przy tym a teraz wlasnie wluczy brudny recznikTaka pracowita,a mówiłam,idealna synowa rośnie
Podziel się: