reklama
agatkaT
Fanka BB :)
delewarre obstawiam dziewczynkę! :-)
mnie też ciąglę mdli... ale wymiotowałam tylko 2 razy rano ( dziś i wczoraj). Jeść mi się nie chce... wciąż bym piła! Jak bym kaca miała. No i ta zgaga!!!
mnie też ciąglę mdli... ale wymiotowałam tylko 2 razy rano ( dziś i wczoraj). Jeść mi się nie chce... wciąż bym piła! Jak bym kaca miała. No i ta zgaga!!!
ivi
uzależniona;) // I.2010
hehe u mnie jak u większości z was okropnie ciągnie podbrzusze i to już od ponad tygodnia.. w ostatnich dniach bardziej nasilone.. "gorące" piersi, pryszcze takie że nie mogę patrzeć w lustro.. cała twarz, szyja, ręce, dekolt, plecy.. fuj. Do tego - uwaga - boli mnie kość ogonowa Ogólnie zwiększone pragnienie, odrzuca mnie od kawy i nie mogę przełknąć mojej ukochanej pepsi (śmierci mi strasznie i jest okropnie gorzka).
justynaj
Sali mnie migdaly niestety nie pomogly,ale moze bedziesz miala wiecej szczescia:-)h
Czy ktos probowal ta slawna branzoletke przeciw mdlosciom?
A z moich objawow to jeszcze psikanie i katar,podobno istnieje cos takiego jak katar ciazowy.czyli taki lekki katar,ale to troche inaczej jak przy typowym przeziebieniu
Czy ktos probowal ta slawna branzoletke przeciw mdlosciom?
A z moich objawow to jeszcze psikanie i katar,podobno istnieje cos takiego jak katar ciazowy.czyli taki lekki katar,ale to troche inaczej jak przy typowym przeziebieniu
agatkaT
Justyna co to za bransoletka? Rozwiń się bardziej ;-)
Też mam taki dziwny katar- myślałam że to początek przeziębienia... przyznam że nigdy nie słyszałam o katarze ciążowym zaraz pogłębię temat ;-)
Też mam taki dziwny katar- myślałam że to początek przeziębienia... przyznam że nigdy nie słyszałam o katarze ciążowym zaraz pogłębię temat ;-)
agatkaT
zobaczcie co znalazłam: 10 niezwykłych ciążowych objawów - Dzieci.pl
trochę się uśmiałam czytając to :-)
trochę się uśmiałam czytając to :-)
justynaj
Agatko jak widzisz to w Twoim zalaczonym artykule tez jest o tym "katarze";-)
A no wiec, tajemnicza branzoletka dziala podobno uciskowo na miejsce na dloni w ktorym znajduje sie punkt akupunktury, punkt odpowiedzialny za mdlosci. Ale szczerze, to ja np. w czasie porodu mialam akupunkture i na nadgarstkach i na lydkach- no wiec nie dzialalo nic...
No nic kupie ja i zobacze. Czasami mam nadzieje,ze moze mnie mdlosci omina...podobno kazda ciaza inna
Tymczasem dziewczyny rozsadza mi glowe i nie bardzo chce brac przeciwbolowe. dodam,ze w dwoch poprzednich nie bylo takiego problemu
A no wiec, tajemnicza branzoletka dziala podobno uciskowo na miejsce na dloni w ktorym znajduje sie punkt akupunktury, punkt odpowiedzialny za mdlosci. Ale szczerze, to ja np. w czasie porodu mialam akupunkture i na nadgarstkach i na lydkach- no wiec nie dzialalo nic...
No nic kupie ja i zobacze. Czasami mam nadzieje,ze moze mnie mdlosci omina...podobno kazda ciaza inna
Tymczasem dziewczyny rozsadza mi glowe i nie bardzo chce brac przeciwbolowe. dodam,ze w dwoch poprzednich nie bylo takiego problemu
reklama
justynaj
Ikasia u mnie trudno powiedziec, bo karmie.Natomiast ogolnie piersi sa inne i tak naprawde juz na pare dni przed zatrzymaniem okresu zauwazylam, ze sa inne niz zwykle,ciezko mi nawet wytlumaczyc to, ale mnie one wydawaly sie takie"plastelinowe" jakies nie moje;-)i to juz mi troche dalo do myslenia o ciazy;-)
Podziel się: