K
Kasieq
Gość
U mnie zaczął dzisiaj czop odchodzić i siara się pojawiła
Więc jest nadzieja że coś się tam ruszyło:-) Czekamy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze dziewczyny... po wczorajszej wizycie-tak mnie wymacala...ze mam dzis plamienia brunatne.... i rano pobolewal mnie brzuch lekkko jak na okres... i mialam bol na dole kregoslupa.... znowu czuje ze kregoslup tak na dole mnie boli....??????i ciekawa jestem czy to moga byc oznaki bliskiego porodu? wczoraj sie dowiedzialam ze szyjka juz nie trzyma, i rozwarcie jest-ale nie mowila na ile....
No kto wie czy Ci nie poruszała specjalnie, żeby poród przyspieszyć;-)Wydaje mi się że jak najbardziej to są jakieś oznaki, tak że bądź czujna tym bardziej, że jak piszesz- szyjka już nie trzyma i rozwarcie jest, a takie bóle jak na okres to chyba skurcze nie? więc obserwuj czy się nie nasilają;-)