reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze ciążowe dolegliwości i samopoczucie

reklama
ja mam brzuch pocharatany po same cycki , ale to po synusiu już miałam , z tego co widzę nic nowego nie doszło i nie są jeszcze takie granatowe jak miałam z Miłkiem....

ja miałam z Miłkiem okropne , granatowe jak żyły , ale teraz mam tylko takie blade.... a z synkiem używałąm super extra kremów, ale lekarka i tak powiedziała- taka uroda , nic nie zadziała. Potem schudłam , a rozstępy zbladły i nie były aż tak widoczne.

Na siki nie biegam, może to dla tego, że Mała jest pośladkami? Z raz w nocy, góra dwa, a w dzień też normalnie. Na plecach nie mogę spać, bo nie wygodnie, zresztą Wam pisałam, że nie powinno się spać na plecach, bo uciskana jest żyła główna wtedy, i można nawet zasłabnąć.
Za to bolą mnie biodra, co godzinka zmiana strony, i przekładanie wszystkich 4 poduszek:-)

Rozstępów brak. Liczę na to,że tak zostanie.
Czuję mocne napieranie na szyjkę co momentami jest bardzo bolesne, przetluszczają mi się okropnie włosy i na skórze też widzę jakieś zmiany. Pewnie to hormony. I huśtawki nastrojów-ostatnio płakałam,bo źle wyglądam w spodniach...

dziewczyny z rana coś mnie głowa bolała, ale strasznie ziewałam, więc myślałam , że to może niskie ciśnienie, zmierzyłam sobie a tam 154/85 i puls 99 :szok: a jestem niskociśnieniowcem... mam zacząć się martwić???? zmierzę sobie jeszcze za 2 godziny i zobaczymy... oby się uspokoiło bo dziś 13!!!!

chcę zobaczyć czy to aby nie jednorazowy wybryk ... a do tego cały czas czuję lekkie skurcze... oj zaczynam się niepokoić

reklama
Do góry