reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

tez mnie ten "wplyw" zastanawia. ja z okresu dojrzewania a potem duzej wagi mam duzo na biuscie i na udach i na posladkach tyle ze drobne sa i moj maz na przyklad ich nie zauwaza:)))
nowych poki co nie mam. tlumacze to tym ze jak na mnie to malo przytylam (9kg) i do mojej maksymalnej wagi w zyciu brakuje mi sporo (16kg) to moze skora to pamieta i sie rozciaga? stosuje rozne oljeki (babydream, Palmers, Lirene). Teraz sie staram codziennie a wczesniej raczej co 2 dni. Oby nic sie nie pokawilo lacznie ze zwiotczala skora na brzuchu!

slicznie ci z tym brzuszkiem..suwaczka nie widze.

Ja i Zosia 33t 2dZobacz załącznik 779195

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Oddaj mi ten biust
Serio ;)

reklama
tez mnie ten "wplyw" zastanawia. ja z okresu dojrzewania a potem duzej wagi mam duzo na biuscie i na udach i na posladkach tyle ze drobne sa i moj maz na przyklad ich nie zauwaza:)))
nowych poki co nie mam. tlumacze to tym ze jak na mnie to malo przytylam (9kg) i do mojej maksymalnej wagi w zyciu brakuje mi sporo (16kg) to moze skora to pamieta i sie rozciaga? stosuje rozne oljeki (babydream, Palmers, Lirene). Teraz sie staram codziennie a wczesniej raczej co 2 dni. Oby nic sie nie pokawilo lacznie ze zwiotczala skora na brzuchu!

slicznie ci z tym brzuszkiem..suwaczka nie widze.

Ja i Zosia 33t 2dZobacz załącznik 779195

Grama ślicznie wyglądasz [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Uwaga: widok może być dla niektórych szokujący nieprzyjemny i tym podobne. Oglądacie na własną odpowiedzialność[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

34 tc
20161020_102616.jpeg

Załączniki

• 20161020_102602.jpeg
    20161020_102602.jpeg
    38 KB · Wyświetleń: 138
  • 20161020_102616.jpeg
    20161020_102616.jpeg
    32 KB · Wyświetleń: 770
Uwaga: widok może być dla niektórych szokujący nieprzyjemny i tym podobne. Oglądacie na własną odpowiedzialność[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

34 tcZobacz załącznik 779210
Szkoda, że zamiast zwykłego kciuka nie można dać miliona serduszek [emoji16] C U D O W N I E i wcale nie groteskowo [emoji8][emoji8][emoji8] co najwyżej zdrowo i naturalnie [emoji4] jak ja żałuję, że moja nie wytrwała do końca i po cichu pozytywnie zazdraszczam tandemu [emoji4]

Grama ślicznie wyglądasz! No i masz wszystko co trzeba :)))

Grama, jaka z Ciebie sexi mama :)
ej nie zawstydzajcie mnie. ja ogolnie zawsze mialam sluszny biust... tylko ze kiedys bylam grubaskiem (moja waga max 106kg), jak schudlam do 70 kg to niestety i biust polecial (tzn. zostalo mi D ale obwisniete niestety) ale jak mi urosl w pierwszym trymestrz no to sie wypelnil akurat do tego co bylo kiedys. I love it! ale wiem ze po karmieniu remont jak nic sie szykuje!:)
dlatego wlascicielki malych biustow maja lepiej bo ciaza zazwczaj jakiejs drastycznych zniszczen im nie robi. poza tym eh jak ja bym chciala kiedys moc chodzic bez biustonosza i sexownie wygladac!!!

reklama
ej nie zawstydzajcie mnie. ja ogolnie zawsze mialam sluszny biust... tylko ze kiedys bylam grubaskiem (moja waga max 106kg), jak schudlam do 70 kg to niestety i biust polecial (tzn. zostalo mi D ale obwisniete niestety) ale jak mi urosl w pierwszym trymestrz no to sie wypelnil akurat do tego co bylo kiedys. I love it! ale wiem ze po karmieniu remont jak nic sie szykuje!:)
dlatego wlascicielki malych biustow maja lepiej bo ciaza zazwczaj jakiejs drastycznych zniszczen im nie robi. poza tym eh jak ja bym chciala kiedys moc chodzic bez biustonosza i sexownie wygladac!!!

Ja mam maly biust i tak sobie mysle jak one po ciazy beda wygladac poki co za duzo nie urosly ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry