reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Gabinia tulę :*

cb7wugpju04jz4q8.png

Opierdol cię normalnie. O co Ci chodzi kobieto???? Weź się ogarnij do jasnej cholery!!!. Masz anoreksję czy co? Jesteś wg mnie mega wychudzona, wyglądasz jak kościotrup. Brzuszek masz śliczny i mały jak na ten etap ciąży. W czym ty problemów szukasz?????

Możesz się na mnie obrażać, ale widzę że tutaj specjalista Ci pomoże
Ja przeszłam przez anoreksję i mój lekarz obawial się ze pregoreksje dostanę.
Miałam kilka wizyt, terapię bo miałam zaburzony obraz własnego ciała.
Teraz jestem wielką jak słoń, ważę prawie 50 kg więcej niż wtedy. Ale dlatego że popadlam w depresję, że skrajności w skrajność.
Proszę Cię fajna babka jesteś, ale Twój problem jest w głowie. Nie wiem w jakim kręgu się obracasz, ale ludzie wokół Ciebie to zasrane zazdrosne ku*wy.
co to bylo??? Lola jak dla mnie przesadzilas z agresja. Moze nikt ci tego nigdy nie powiedzial ale ja ci powiem ze nie akceptuje takiego agresywbego wyrazania zdania.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry