reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

Em Ka ale Ty masz nozki szczuplutkie to moze dlatego wczesniej zaczelas kaczkowac ? :-) mega szczuplutka jestes i moze dlatego jest tak ciezko. U mnie to bym powiedziala ze brzuch proporcjonalny do reszty :-D ale przekrecic sie z boku ba bok czy wstac z lozka do siadu to tez wysilek dla mnie ze hoho.
Najgorzej jak wstane do siadu plaskiego i widze jak na srodku brzucha nad pepkiem zarysowuje mi sie jakas czesc chyba dzidziola... bo nie sadze zeby to bylo cos innego. Ten widok zawsze mnie paralizuje brr boje sie ze to wyjdzie na wierzch podczas tych moich wygibasow :p

Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Princeseczka na pewno czesc malucha:) to prawda to ciężki okres ale cudowny bo rosną w nas cuda natury jak dla
Mnie :) mnie maz bardzo wspiera - dzis pytał czy widze monitor bo z boku wyglada fak jakby mi brzuch zasłaniał :p

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziewczyny ale mój tej ostatnio coś delikatnie napomina ze brzuch mam ogromny albo widzę że mu brzuchem coś zaslaniam a ostatnio się dziwił jak ja dalej radę usiąść po turecku :D
Dobrze ze nie pyta czy w się w kabinie podczas mycia mieszcze hahahaha :D

Priinceseczka też masz okrągły brzuszek a i rozstępów nie widać[emoji6] pępek to chyba miałaś mega głęboki że Ci jeszcze nie wystaje co?[emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Aob-a przyjrzyj sie dobrze na tym zdjeciu z bocznego ujecia to zobaczysz ;-) na zdjeciu slabo wyszly, w swietle dziennym sa straszne i przyprawiaja mnie o zalamanie ;-)
A pepek fakt byl gleboki (jak mam bluzke dopasowana to mezus sie smieje ze widzi kluska slaskiego bo tak sie ta dziurka zarysowuje :-D ) i mialam nadzieje ze nie wyjdzie ale chyba nie da sie tego uniknac :-/

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

reklama
Princesseczka no brzunia kawałek już jest. U mnie pępek jest okropny... Tam się chyba zrobiło u mnie skupisko hormonów, bo jest taki ciemny, paskudny i za nic nie idzie go doszorować.

Do góry