reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
A mnie objechala wzrokiem i nic a byłam może z 10.do tego był jakiś problem z kartą rossne i chyba specjalnie się że mną wyklocala

Maleducada ty się ciesz ze taka szczupła jesteś, dzieć ma tyle miejsca ile potrzebuje, a Ciebie bynajmniej plecy nie będą boleć tak szybko. Mnie juz niestety bardzo dokuczają.

To podzielę sie i ja ;) 18tc
1464414326-opj5wy.jpeg

/QUOTE]

Piękny. :)

A tak na marginesie : Ja jestem w 14 tyg a mam podobny. Strasznie się boję że przy bliźniakach będę miała brzuchol jakby mi miał zaraz pęknąć. 3 drzwiowa szafa będę. Brzuch z dnia na dzień jest większy. Rośnie w oczach. Boję się. Już mam problem aby się schylić i zawiązać buty. Co to będzie za 5 m-cy?

Ksad jak ja Ci tych bliźniąt zazdroszczę!!!! Niech rosną zdrowo i co tam brzusio;) bedzie dobrze:)

Emka cudna piłka:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ksad jak ja Ci tych bliźniąt zazdroszczę!!!! Niech rosną zdrowo i co tam brzusio;) bedzie dobrze:)

Emka cudna piłka:)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Uwierz, że na chwilę obecna nie ma czego. Wczoraj poszłam z mężem do sklepu i myślałam, że nie wrócę. Jak nigdy w ciąży nie wpychałam się w kolejkę dla ciężarnych to teraz moja pierwsza myśl to kasa z pierwszeństwem. Autobus to już bym była skłonna kogoś prosić aby miejsca ustąpił. Szybko się męczę. W toalecie problemy- albo rozwolnienie albo zatwardzenie. Czuję się na 8 m-c ciąży. :(

reklama
K8sad wcale tak strasznie nie musi być ;) moja mama bliźniaki miała i lekarze twierdzili ze jedno i to maleńkie hi hi takie czasy bez usg ...

Jak znajdę ciążowe zięcia z michasiem z którym przytyłam 38 kilo to wstawię , to była masakra rozrywkowe mnie cała nie tylko brzuch , ja zdecydowanie nie mam z tego okresu bo dałam zakaz fotografowania ... ale wiem ze siostra kilka mi cykla i tez oglądać ich niegdy nie chciałam ;)

Do góry