reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
A mnie objechala wzrokiem i nic a byłam może z 10.do tego był jakiś problem z kartą rossne i chyba specjalnie się że mną wyklocala

Maleducada ty się ciesz ze taka szczupła jesteś, dzieć ma tyle miejsca ile potrzebuje, a Ciebie bynajmniej plecy nie będą boleć tak szybko. Mnie juz niestety bardzo dokuczają.

To podzielę sie i ja ;) 18tc
1464414326-opj5wy.jpeg

/QUOTE]

Piękny. :)

A tak na marginesie : Ja jestem w 14 tyg a mam podobny. Strasznie się boję że przy bliźniakach będę miała brzuchol jakby mi miał zaraz pęknąć. 3 drzwiowa szafa będę. Brzuch z dnia na dzień jest większy. Rośnie w oczach. Boję się. Już mam problem aby się schylić i zawiązać buty. Co to będzie za 5 m-cy?

Ksad jak ja Ci tych bliźniąt zazdroszczę!!!! Niech rosną zdrowo i co tam brzusio;) bedzie dobrze:)

Emka cudna piłka:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ksad jak ja Ci tych bliźniąt zazdroszczę!!!! Niech rosną zdrowo i co tam brzusio;) bedzie dobrze:)

Emka cudna piłka:)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Uwierz, że na chwilę obecna nie ma czego. Wczoraj poszłam z mężem do sklepu i myślałam, że nie wrócę. Jak nigdy w ciąży nie wpychałam się w kolejkę dla ciężarnych to teraz moja pierwsza myśl to kasa z pierwszeństwem. Autobus to już bym była skłonna kogoś prosić aby miejsca ustąpił. Szybko się męczę. W toalecie problemy- albo rozwolnienie albo zatwardzenie. Czuję się na 8 m-c ciąży. :(

reklama
K8sad wcale tak strasznie nie musi być ;) moja mama bliźniaki miała i lekarze twierdzili ze jedno i to maleńkie hi hi takie czasy bez usg ...

Jak znajdę ciążowe zięcia z michasiem z którym przytyłam 38 kilo to wstawię , to była masakra rozrywkowe mnie cała nie tylko brzuch , ja zdecydowanie nie mam z tego okresu bo dałam zakaz fotografowania ... ale wiem ze siostra kilka mi cykla i tez oglądać ich niegdy nie chciałam ;)

Do góry