reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny, ja tu bylam umalowana i uczesana bo jechalismy do znajomych, a na co dzien to smigam w za duzych dresikach i kucyku(jesli mozna go tak nazwac hehe)
Karolina1987W
małkus ja maly zaczal kopac to najchetniej calymi dniami bym lezala na sofie z golym brzuchem i wpatrywala sie
Od miesiaca prawie nie pracuje i wlosy w nieladzie, dresy i zero makijazu, tylko chodze i szukam czegos do jedzenia bo nie wiem na co mam ochote
Od miesiaca prawie nie pracuje i wlosy w nieladzie, dresy i zero makijazu, tylko chodze i szukam czegos do jedzenia bo nie wiem na co mam ochote
Karolina powiem Ci, że jak siedzę w domu to mam podobnie - z nudów to bym tylko myślała co tu zjeść... ;-) I teraz jak przeziębiona leżałam to skóra i włosy odpoczęły, bo zero fryzury i makijażu. Ale tak to inaczej z domu nie wyjdę, bo mnie ludzie nie poznają ;-) Śmiałam się ostatnio - przyszedł do mnie szwagier, ja w szlafroku, włosy w nieładzie, bez makijażu. A on od wejścia "Ojej a co się tu stało?" Hahaha się uśmiałam
Karolina1987W
haha to ladnie z tym szwagrem ale mu sie nie dziwie bo my ogolnie chodzimy jako tako ogarniete ale jak nikt nie widzi to ...ludzie zszokowani hehe
Ja też nie robię zazwyczaj jakiegoś szalonego makijażu, ale jednak zawsze jest "do ludzi". A włosy...masakra - rzadkie, ale bez czesania każdy żyję swoim życiem ;-) Ale fajnie, że szwagier sobie uświadomił, że szwagierka też baba ;-)
reklama
Podziel się: