reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

daria0607 mnie to bardzo wkurza jak ktoś nie zauważa hehe. Ostatnio jak byłam w Zakopanem i stoimy w długiej kolejce żeby wjechać na Kasprowy w końcu jakiś facet mówi, że idzie pieszo, że podobno 3h sie tam wchodzi i czy też idziemy. Mój facet mówi, że nie bardzo bo dziewczyna w ciąży a on "taaak? nie widać". Nosz kurde bele jak to nie :p Może chciał być miły. No ale wiecie jak to jest babie nie dogodzisz.

małkus piękny brzusio :):)

reklama
małkus fajny brzusio :-)

u mnie tez brzusio zgrabny jest , ostatnio ciocia przyjechała i pyta sie mnie gdzie ja tego maluszka bosze bo wogole nie widac :-p a jak dla mnie widac i niech nie przesadzaja:-D

heh ciekawe te historie z brzuszkami, dlatego każdy uważa raczej i się woli nie pytać czy ktoś w ciąży :-)
A to mój brzusio:-)Zobacz załącznik 588197
a to fakt ostatnio na imprezie byla laska z brzuszkiem ale tez mogl byc z dobrobytu wiec nie zaczynam a gospodyni do mnie od=na tez jest w ciazy a ja no wlasnie wolalam nie strzelic gafy , :-D

Dzięki dziewczyny :-)

verita no właśnie czasem ktoś poprostu dobrze się naje albo ciut przytyje i brzuch wyskakuje więc do puki nie jest to ewidentnie ciążowy to lepiej chyba milczeć :-D

ja tam np wole jak jest maly szybciej sie wchlania po :-D i lekarka mowi ze lepiej jej sie robi usg bo dobrze wszystko widac:) ale wiadomo w kolejnej ciazy jest wiekszy:tak:i u mnie teraz go dopiero wywali zawsze tak po 20 tygodniu :) wczoraj siostrze powiedzialam ze jestem w ciazy to ona nawet nie zauwazyla :-D

21tydz. DSC_0135.jpg

Załączniki

• DSC_0135.jpg
    DSC_0135.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Do góry