reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

No to i ja się pochwalę :-)
10tc
DSCF3263.jpgDSCF3512.jpg

Załączniki

• DSCF3263.jpg
    DSCF3263.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 180
  • DSCF3512.jpg
    DSCF3512.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Katherine no ja też już bym chciała mieć brzuszek bo się martwię że jeszcze nic nie przytyłam a już 12 tydzień! Musze chyba zwiększyć dawki :-)
89Katia ale masz już śliczny brzuszek!! Mam nadzieję że po 12 tygodniu już będę przybierać bo narazie to tylko boczki mi zaczynają rosnąć heh.

kerna i 89Katia ale już macie fajne brzuszki :)
ja rano nic a po jedzieniu mam big, no ale jeszcze mi zostal tłuszczyk po synku, którego przez tyle lat nie zwalczylam
bo w poprzedniej ciazy taki duzy nie byl jeszcze
moze sie odwaze i zalacze zdj niedlugo :)

Katia ale superasny brzuszek :-) na siedzaco wyglada na jeszcze wiekszy :-p

małkus nic sie nie martw zaniedługo pierwsze kg napewno przybeda ;-)

u mnie brak brzuszka i brak dodatkowych kg , wiec domyslam sie ze bedzie tak jak w pierwszej ciazy :-p kg pojawia sie dopieor w 4 miesiacu ale licze na to ze brzuszek wyskoczy wczesniej niz w 6 :-p

Małkus ja też jeszcze nie przytyłam, a jem naprawdę dużo :-p

Dziękuję :) Jak patrzę w dół to wydaje mi się takie ogromniasty! :p

Moje brzuszkowe postępy :-p wszystkie zdjęcia robione naczczo żeby miarodajne wyniki były:-D
pomiędzy 10 a 13 tygodniem już jest spora różnica:-)
łączone.jpg

Załączniki

• łączone.jpg
    łączone.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 144
no jets roznica ale jeszcze do brzuchola daleka droga;) hehe

dziewczyny nie martwcie sie, ze nie tylecie tylko cieszcie. z reszta dzidzia jest jeszcze mala. ja w pierwszej ciazy do przybralam okolo 1kg tak w 4-5 miesiacu

reklama
89Katia ale rewelacyjny brzuszek!! Pięknie wyglądasz!

małkus ale super różnica! A tak po za tym to mam takie identyczne leginy :)

Moja przyjaciółka która urodziła w kwietniu tego roku od samego początku ciąży co tydzień w piątek mąż robił jej zdjęcia brzuszka, rewelacyjna pamiątka i w ogóle jak wyraźnie widać jak powiększa się brzuszek :)

Do góry