reklama
Katherine no ja też już bym chciała mieć brzuszek bo się martwię że jeszcze nic nie przytyłam a już 12 tydzień! Musze chyba zwiększyć dawki :-)
89Katia ale masz już śliczny brzuszek!! Mam nadzieję że po 12 tygodniu już będę przybierać bo narazie to tylko boczki mi zaczynają rosnąć heh.
89Katia ale masz już śliczny brzuszek!! Mam nadzieję że po 12 tygodniu już będę przybierać bo narazie to tylko boczki mi zaczynają rosnąć heh.
kerna i 89Katia ale już macie fajne brzuszki
ja rano nic a po jedzieniu mam big, no ale jeszcze mi zostal tłuszczyk po synku, którego przez tyle lat nie zwalczylam
bo w poprzedniej ciazy taki duzy nie byl jeszcze
moze sie odwaze i zalacze zdj niedlugo
ja rano nic a po jedzieniu mam big, no ale jeszcze mi zostal tłuszczyk po synku, którego przez tyle lat nie zwalczylam
bo w poprzedniej ciazy taki duzy nie byl jeszcze
moze sie odwaze i zalacze zdj niedlugo
Katia ale superasny brzuszek :-) na siedzaco wyglada na jeszcze wiekszy
małkus nic sie nie martw zaniedługo pierwsze kg napewno przybeda ;-)
u mnie brak brzuszka i brak dodatkowych kg , wiec domyslam sie ze bedzie tak jak w pierwszej ciazy kg pojawia sie dopieor w 4 miesiacu ale licze na to ze brzuszek wyskoczy wczesniej niz w 6
małkus nic sie nie martw zaniedługo pierwsze kg napewno przybeda ;-)
u mnie brak brzuszka i brak dodatkowych kg , wiec domyslam sie ze bedzie tak jak w pierwszej ciazy kg pojawia sie dopieor w 4 miesiacu ale licze na to ze brzuszek wyskoczy wczesniej niz w 6
sylwia781122
Fanka BB :)
dziewczyny super brzuszki
Beti1986
no jets roznica ale jeszcze do brzuchola daleka droga hehe
dziewczyny nie martwcie sie, ze nie tylecie tylko cieszcie. z reszta dzidzia jest jeszcze mala. ja w pierwszej ciazy do przybralam okolo 1kg tak w 4-5 miesiacu
dziewczyny nie martwcie sie, ze nie tylecie tylko cieszcie. z reszta dzidzia jest jeszcze mala. ja w pierwszej ciazy do przybralam okolo 1kg tak w 4-5 miesiacu
reklama
Sylwia9
89Katia ale rewelacyjny brzuszek!! Pięknie wyglądasz!
małkus ale super różnica! A tak po za tym to mam takie identyczne leginy
Moja przyjaciółka która urodziła w kwietniu tego roku od samego początku ciąży co tydzień w piątek mąż robił jej zdjęcia brzuszka, rewelacyjna pamiątka i w ogóle jak wyraźnie widać jak powiększa się brzuszek
małkus ale super różnica! A tak po za tym to mam takie identyczne leginy
Moja przyjaciółka która urodziła w kwietniu tego roku od samego początku ciąży co tydzień w piątek mąż robił jej zdjęcia brzuszka, rewelacyjna pamiątka i w ogóle jak wyraźnie widać jak powiększa się brzuszek
Podziel się: