reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

madzia, noelka, aniulkas macie fajne brzucholki :) i jakie wy zgrabne laseczki jestescie fiufiuu:tak::tak:
Nomi ja wlasnie gdyby nie rogal tez bym kombinowala. Dobrze ze znalazlas sposob:tak:
Sesjia fajny pomysl ale ja sama sobie nie zrobie:sorry2:moze namowie mezulka jak bedziemy w POlsce a to wiadomo ze trzeba sie umowic i nie wiem czy damy rade czasowo:cool:

reklama
noelka sliczny brzuszek, mam te same ciuszki z h&m ;)
Nomi my sobie taka sesje wlasnie zrobilismy na pamiatke ale jeszcze nie dostalam zdjec

No my też palnujemy sobie zrobic taka sesję zdj. w studiu, ale nie wiem kiedy,brzuszek mi dosc powoli rośnie więc myślałam może w 7-8 mies. Hmm... Koszt u nas to 100zł za zdjęcia. Zawsze marzyłam o tym i chcę to zrealizować :) pamiatka będzie :)

No my też palnujemy sobie zrobic taka sesję zdj. w studiu, ale nie wiem kiedy,brzuszek mi dosc powoli rośnie więc myślałam może w 7-8 mies. Hmm... Koszt u nas to 100zł za zdjęcia. Zawsze marzyłam o tym i chcę to zrealizować :) pamiatka będzie :)

No to muszę powiedzieć , że jeśli 100 zł za sesję (bo napisałaś zdjęcia) to nie drogo . U nas około 500 trzeba dać . Szkoda , że nie mam nikogo znajomego fotografa ;-) samemu jest trudno zrobic sobie fajne zdjęcia , bo ciężko sie do nich ustawić i zrobic takie o jakich się marzy

Nomi czekam na twoje pomiary :))

Dziś mierzyłam . Dziwna sprawa nadal mam 95 cm w brzuszku. I takie wymiary utrzymują mi sie już od 3 tygodni :shocked2:, jedynie w kg więcej. Ale może ten brzuszek rośnie też w drugą stronę ,a tego to ja juz nie mierzę . Bo teraz zauważam , że mi brzuszek coraz bardziej pod żebra i piersi podchodzi.

Ostatnia edycja:
:-)

1-tile.jpg

reklama
Do góry