reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

madzia, noelka, aniulkas macie fajne brzucholki :) i jakie wy zgrabne laseczki jestescie fiufiuu:tak::tak:
Nomi ja wlasnie gdyby nie rogal tez bym kombinowala. Dobrze ze znalazlas sposob:tak:
Sesjia fajny pomysl ale ja sama sobie nie zrobie:sorry2:moze namowie mezulka jak bedziemy w POlsce a to wiadomo ze trzeba sie umowic i nie wiem czy damy rade czasowo:cool:

reklama
noelka sliczny brzuszek, mam te same ciuszki z h&m ;)
Nomi my sobie taka sesje wlasnie zrobilismy na pamiatke ale jeszcze nie dostalam zdjec

No my też palnujemy sobie zrobic taka sesję zdj. w studiu, ale nie wiem kiedy,brzuszek mi dosc powoli rośnie więc myślałam może w 7-8 mies. Hmm... Koszt u nas to 100zł za zdjęcia. Zawsze marzyłam o tym i chcę to zrealizować :) pamiatka będzie :)

No my też palnujemy sobie zrobic taka sesję zdj. w studiu, ale nie wiem kiedy,brzuszek mi dosc powoli rośnie więc myślałam może w 7-8 mies. Hmm... Koszt u nas to 100zł za zdjęcia. Zawsze marzyłam o tym i chcę to zrealizować :) pamiatka będzie :)

No to muszę powiedzieć , że jeśli 100 zł za sesję (bo napisałaś zdjęcia) to nie drogo . U nas około 500 trzeba dać . Szkoda , że nie mam nikogo znajomego fotografa ;-) samemu jest trudno zrobic sobie fajne zdjęcia , bo ciężko sie do nich ustawić i zrobic takie o jakich się marzy

Nomi czekam na twoje pomiary :))

Dziś mierzyłam . Dziwna sprawa nadal mam 95 cm w brzuszku. I takie wymiary utrzymują mi sie już od 3 tygodni :shocked2:, jedynie w kg więcej. Ale może ten brzuszek rośnie też w drugą stronę ,a tego to ja juz nie mierzę . Bo teraz zauważam , że mi brzuszek coraz bardziej pod żebra i piersi podchodzi.

Ostatnia edycja:
:-)

1-tile.jpg

reklama
Do góry