reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Nomi czekam na twoje pomiary :)) Prawda ze duze brzuszki sa piekne tylko te kregoslupy:eek: Kurcze ja mam taki problem w nocy ze szok. Non stop sie budze i przekrecam sie z prawej na lewa i odwrotnie
Kania masz racje co to setka:-D:-D:-D Z Laura mialam 113cm. Mam nadzieje ze nie przekrocze tej miary:-D

reklama
Super są te Wasze brzuszki, wszystkie ładnie rosną :-)

a oto nasz z dziś, czyli 28w3d
IMG_0050.jpgIMG_0053.jpgIMG_0055.jpgIMG_0056.jpg a w środku półtora kilowy mały klocuś :-D

Kania - uwierz mi że nie wiem, na żywo wyglądam na prawde w miare zgrabnie nie jak słoń (jeszcze :-p) chociaż czasem mam wrażenie że brzuch mi pęknie szczególnie jak naciska na pępek bo normalnie nie mam wypukłego, zależy jak sie ułoży. Aaaaa i Ona :-) Ten mały klocek to Ona :-D

Wczoraj jak mnie lekarz ważył to na ost wizycie ważyłam 72 kg , a wczoraj patrze: 169 :eek: Lekarz oczy zrobił i uznał że chyba waga sie popsuła, ale pierwsze 3 sekundy to prawie uwierzyłam :-p

Madziaa21 mam identyczny brzuszek:-) heh jakbyś moje zdjęcia wstawiła ;-)

Kania78
martwi się córcia o Ciebie:-) Mądra dziewczynka.

Dziewczyny super brzuszki wszystkie bez wyjątku, a jeszcze piękniejsze są maluchy, co mieszkają w środku:-D

madziaa - jak ja bym zobaczyła taką wagę przy kolejnej wizycie u doktorowej to chyba bym zbladła zaniemówiła i nie wiem co jeszcze :szok::rofl2: tym bardziej , że doktorowa za każdym razem mówi , że o to 1kg za dużo, a tu będę miała wizytę zaraz po świętach (wiadomo obżarstwo, wszystkiego spróbować i jeszcze się słyszy "w ciąży jesteś to jeść musisz") , więc nie wiem jak bym zareagowała :confused:

anka- no kręgosłup faktycznie doskwiera . Mnie najbardziej jak długo, stoję, długo siedzę lub długo chodzę , właśnie pozycja pionowa. Natomiast jak leże to znowu mnie bardziej kłuje pod żebrem i nie mogę się ułożyć , bo tu uciska , tam się naciąga . Nie mam rogala do spania , więc wymyśliłam , że będę się przytulała do dużej poduszki a spać będę na jaśku, a między nogi kładę sobie poduchę , taką płaską, którą kładziemy na taborety/krzesełka. Ta metoda spania nawet się sprawdza i jest mi wygodnie , ale tylko na lewym boku i wiadomo nie a długo bo ciężar bok przygniata, na prawym jestem w stanie poleżeć max 5 minut bo mnie nawala pod żebrem, a na plecach z podłożonym czymś pod jeden pośladek , by nie było w poziomie to tak sobie leże tylko po to by mi lewy bok odpoczął.

A powiedzcie mi dziewczynki, robicie sobie takie zdjęcia z brzuszkiem na pamiątkę , albo zamierzacie zrobić ? Bo wiadomo najlepiej to iść i zrobić sobie zdjęcia studyjne u fotografa, ale to tez kosztuje. Ja chciałabym zrobić sobie taką sesyjkę z 2 razy razem z moim M , tyle , że u nas w domciu, tylko muszę pomyśleć nad tłem do zdjęć bo nie chcę jakiś tam mebli i dupereli mieć za sobą , więc przydałaby sie czysta ściana . Może jak mój M pokój małej pomaluje to akurat ściana pusta na sesję będzie :-)

reklama
Do góry