reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
madziarra - ale masz fajny okrągły brzuszek :rofl2: jak z katalogu, właśnie takie okrągłe brzucholki mi sie podobają :tak:

Mój na razie nie jest okrągły, ale..... z moim tempem tycia jeszcze 3-4 tyg i będzie księżyc w pełni :rofl2:

Poniżej mój z dzisiaj w porównaniu z 2 poprzednimi

Załączniki

• 10t-tile mały rozm.jpg
    10t-tile mały rozm.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 79
Wstawiam brzuszek po obiedzie, wiec jest troche jego wielkosc przeklamana.....w niedziele wstawie brzuszek z samego rana bez jedzonka.....wtedy bedzie autentycznie ciazowy a nie po objedzeniu sie :-) dla porowniania, brzusio z 7 tygodnia ciazy....cos tam powoli zaczyna byc widac mojego malego ksiecia albo ksiezniczke :-)

IMG_0992 - Kopia.jpg 7tydzien.jpg

Ostatnia edycja:
Nomi zdecydowanie do przodu, sliczny brzunio
Ewelinka kurcze ja w 1 trymestrze mialam wiekszy:-D:-D

A tu porwnanie 1 trymestr i dzis z rana rowne 23tc

Załączniki

• poczatek 1 trymestr.jpg
    poczatek 1 trymestr.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 23tc.jpg
    23tc.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ewelinka piękny chudzinkowy brzuszek. Faktycznie gdzie ta dzidzia Ci się tam mieści :szok::-) ?? Ale Ty przynajmniej nie musisz wysłuchiwać, że jesteś na końcówce ciąży bądź Pani ma taki duży brzuch?? :tak:
Anka cudny brzuszek :-)

Do góry