reklama
NomiMalone
Fanka BB :)
Alfa - śliczny brzuszek. Widac , że jesteś szczupłą osóbką i brzuszek to taka dodatkowa piłeczka. Jest bardzo ładny :-)
A ja mam podobny do Mru Mojemu sie on bardzo podoba
A ja mam podobny do Mru Mojemu sie on bardzo podoba
Ostatnia edycja:
Deizzi
Jaki wysyp brzuszków dzisiaj
Mój mam wrażenie że dzisiaj w nocy podwoił swój rozmiar...
Każdy śliczny na swój sposób bo każdy inny
Mój mam wrażenie że dzisiaj w nocy podwoił swój rozmiar...
Każdy śliczny na swój sposób bo każdy inny
Patrycja2810
Super brzuszki dziewczyny
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
mikowita - zazdroszczę, bo nie bedziesz pewnie miala problemu z zrzucaniem kg po ciazy Ja sie obawiam, ze w bikini juz nigdy nie wyjde:/
reklama
NomiMalone
natalia - z tym bikini to nigdy nie wiadomo. Bądź dobrej myśli Moja koleżanka (byłam u niej w odwiedzinach w tamtym tygodniu) urodziła córę w zeszłym roku w maju. Jak mi pokazała swój brzuszek to mi kopara opadła. Wiadomo troszkę tłuszczyku tam jest , ale nie ma ani jednego rozstępu a brzuszek taki jak mój przed ciąży . Koleżanka dopiero ma zamiar pójśc na jakiś fitness czy coś , by ten tłuszczyk na brzuszku zgubić, ale szczerze powiedziawszy wielkiej tragedii to ona nie ma i osobiście chciałabym po ciąży mieć taki jak ona, a tez młodziutka nie jest (1 stycznia skończy 31). Rozstępów nie ma , smarowała się tylko oliwką dla dzieci, ale opowiadała mi , że to często nie ma reguły, bo jej koleżanka tez smarowała oliwką , kremami , tanimi drogimi i na brzuchu ma rozstępy jakby ją ktoś nożem pochlastał.
Także natalia - teraz nie ma co zarzekać się , że nie wyjdziesz w bikini , bo może się okazać , że sama siebie zadziwisz
Także natalia - teraz nie ma co zarzekać się , że nie wyjdziesz w bikini , bo może się okazać , że sama siebie zadziwisz
Podziel się: