reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Dobra to może i mnie się uda dodać zdjęcie :)
20 tc.jpg

reklama
Alfa - śliczny brzuszek. Widac , że jesteś szczupłą osóbką i brzuszek to taka dodatkowa piłeczka. Jest bardzo ładny :tak::-)
A ja mam podobny do Mru :-D Mojemu sie on bardzo podoba

Ostatnia edycja:
reklama
natalia - z tym bikini to nigdy nie wiadomo. Bądź dobrej myśli :tak: Moja koleżanka (byłam u niej w odwiedzinach w tamtym tygodniu) urodziła córę w zeszłym roku w maju. Jak mi pokazała swój brzuszek to mi kopara opadła. Wiadomo troszkę tłuszczyku tam jest , ale nie ma ani jednego rozstępu :nerd: a brzuszek taki jak mój przed ciąży . Koleżanka dopiero ma zamiar pójśc na jakiś fitness czy coś , by ten tłuszczyk na brzuszku zgubić, ale szczerze powiedziawszy wielkiej tragedii to ona nie ma i osobiście chciałabym po ciąży mieć taki jak ona, a tez młodziutka nie jest (1 stycznia skończy 31). Rozstępów nie ma , smarowała się tylko oliwką dla dzieci, ale opowiadała mi , że to często nie ma reguły, bo jej koleżanka tez smarowała oliwką , kremami , tanimi drogimi i na brzuchu ma rozstępy jakby ją ktoś nożem pochlastał.
Także natalia - teraz nie ma co zarzekać się , że nie wyjdziesz w bikini , bo może się okazać , że sama siebie zadziwisz :-D:tak:

Do góry