reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
A ja rosnę w zastraszającym tempie :szok: :tak:

Załączniki

• Brzuch.jpg
    Brzuch.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 130
Anka nie martw sie ja też ma spory brzucholek a przytyłam póki co 2,5 kg. jak twierdziła położna w poprzedniej ciązy zalezy to od położenia dziecka, ilości wód płodowych. Nie ma reguły, moja siostra chudzinka wysoka waga przed ciaża 53kg od razu brzuszek dostała spory i cała ciaze taki miala. dodam, że za każdym razem ponieważ ma 3 dzieciaków. To tez zależy od genów i miesni brzuszka. Żona kuzyna natomiast polowy ciązy praktycznie była plaska w brzuszku z natury chudzinka jest, a potem brzuszek miala ogromny i w sumie 20 kg na plusiku które de facto 3 miechy po porodzie gdzies sie ulotniły hehe:-Dpamietam jak mi sie położna u ginka przygladała w ciazy z mała.Byłam w 25 tyg a ona myślała ze to koncówka ciazy heheh.A nie przytyłam wiele max 13 kg

kiniusia śłiczny okrąglutki brzuszek

Kaso masz racje, to sprawa indywidualna i wielkosc brzucha nie zawsze idzie w parze z il. kg ;) Ja jeszcze nie przytylam w ogole, a brzuszek juz typowo ciążowy

och macie piękne brzuszki! :-D

kilogramami w ogóle się nie przejmujcie. u mnie to masakra była straszna bo w pierwszej ciąży przytyłam, o zgrozo!, 30kg a teraz już mam 8 na plusie
później z lepszym lub gorszym skutkiem, ale się zrzuca ;-)

Piękne brzuszki!!

U mnie też brzuchol ogromny. Sąsiadka się mnie dzisiaj ile mi zostało, ja jej, że połowa, a ona miała taką minę :szok: że duży brzuch mam, a u mnie też 0 kg w plusie (no zobaczymy jutro na wizycie :-p)

Uważam, że Wasze "duże" brzuszki są przesłodkie :-) mój pewnie lada dzień wyskoczy.... powoli zaczyna być go widać, nawet już w pracy zauważyli, czyli taka chudzinka nie jestem :-)

reklama
Kiniusia piękny brzuszek:) ja mam taki jak Twój jak wracam z pracy:)Rano jest praktycznie niewidoczny a potem z każdą godziną robi się większy:D no i teraz nasze brzuszki będą szybciej rosły:) pamiętam że w pierwszej ciąży najbardziej zaczął mi rosnąć po skończonym 5 miesiącu tak przez 2 miesiące a potem się u mnie unormowało:)

Do góry