reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Madzia albo ja ślepa jestem albo brzucha nie masz:eek:
Patrycja ja tez nie siadam juz z zlaczonymi nogami chociaz to taki nawyk i szybko brzuch daje znac że coś go uciska:sorry:
Kiniusia właśnie u mnie to samo aż się zdziwiłam że teraz mam już taki brzuszek:szok:

Oczywiście dziękuje w imieniu brzuszka:-)

reklama
Następnym razem postaram się zrobić zdjęcie w tygodniu po 8 godzinach pracy:) wtedy mam taką piłke:) bo w weekendy faktycznie mało co widać:) i na zdjęciu mam normalne spodnie w takich ciążowych z pasem też jest większy:)

Anka śliczny brzuszek i faktycznie rośnie dużo szybciej:-)
Swoją drogą zazdroszczę, że od 6lat figurka ta sama.
U mnie też podobnie, teraz już mam brzuszysko;-)

Jestem ciekawa jak to się skończy tzn czy potem wolniejszy będzie ten przyrost? bo jakoś nie wyobrażam sobie bym na końcu miała być jeszcze większa niż przed porodem ze Szczepkiem:szok:

Monia śliczny brzusio zgrabniutki taki:-)

Szczebiotka ja zawsze byłam szczupła. Za młodu byłam lekkoatletką i pewnie dzięki temu tak wyglądałam :) Teraz nie ma czasu na czynność ale już sobie obiecałąm że po porodzie idę na fitnes :). W czasie ciąży z Laura waga mi tak podskoczyła, że bałam się co to będzie. W sumie po 6 tygodniach wbiłam się w swoje jeansy i to był dla mnie mega szok! bo nie karmiłam piersią, nie ćwiczyłam, jedynie chodziłam na długie spacerki:tak:
Ja podobnie jak Ty jestem przerażona bo z Laura miałam spory brzuch a teraz licze na to że aż taki nie bedzie:-D:-D

a ja chyba zaczynam zmieniać zdanie o chęci posiadania dużego brzucha w ciąży:-) Mój jest teraz ni duży ni mały, a już się czuję jakbym sie toczyła :rofl2: Od 12 tygodnia ciąży w brzuszku urosłam 6 cm , czyli nie dużo, ale jak sie patrzy to całkiem już widać . Jeszcze 5 miesiąca nie skończyłam a dopiero dzidzia zaczyna "rosnąc" - nie wiem jak mój kręgosłup to wytrzyma :szok: nigdy nie nosiłam takiego ciężaru na brzuchu a tu jeszcze ponad 20 tygodni do końca.

Mężuś dzień w dzień brzuchol głaszcze i sie przygląda i powtarza "ale ty mi sie podobasz , ale ty masz śliczny brzuszek muszę go ucałować ":laugh2::-D:-) Jak go proszę by mnie wieczorem kremikiem na rozstępy nasmarował to normalnie jakby wyróżnienie na akademii szkolnej dostał :-D:-) bardzo jest to miłe, że sie tak uroczo cieszy :tak:Szczególnie tym brzuszkiem, jak będę się toczyć to chociaż on będzie miał przyjemność wizualną

A to my na początku 19 tygodnia :-)

Załączniki

• kopia 19tydz.jpg
    kopia 19tydz.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 19tydz kopia.jpg
    19tydz kopia.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 51
Nomi super, że Mąż tak reaguje, aż cieplutko na serduchu się robi jak czyta się takie rzeczy:-)

Ewelinka kobietko jak bym mogła zablokować Twoje zdjęcia odgórnie to bym to zrobiła, żeby tu w depresje nie popaść;-)

reklama
Do góry