reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

aniu- ładny ten Twój brzuszek :)
devi - tak poza wątkiem brzuszkowym, jak widzę zawsze w twojej stopce te wielkie pączkami mam ochotę je zaraz wszystkie zjeść i jakby nie to że mój mąż jest w pracy to chyba wysłałabym bo go na poszukiwanie tych pączków mimo że jest ta pora bo mam na nie ogromną ochotę !!!!!!!!!!!!!!!!!! az się boję co to będzie w tłusty czwartek :szok:
neilaaa- o to chodziło z ta stopka, zeby wam ochote robic :) Jak od słodkosci mamy tyc to wszytskie heheh;)

reklama
anna2101 super brzuszek;)

a co do rozmiaru piersi to moja zawsze były większe ;) hih od początku ciąży urosły troszkę ale nie aż tak żebym musiała nowy stanik kupować;):) mam nadzieje ze po ciazy mi zmaleja;p

Witam z rana. TO dziś i ja się pochwalę moim widocznym w końcu ciążowym brzuszkiem :-)

P1040232.jpg

anna i gabiczek ładne macie już brzuszki :-)
Tak o tych pączkach rozprawiacie, że chyba złożę dziś zamówienie u M. niech mi coś przywiezie...zaraźliwe są te wasze zachcianki :-D

dobrze, że chociaż pączki mogę jeść :)
ja w najbliższym czasie też pokaże mojego brzuszka :))) zrobię dzisiaj zdjęcie, bo muszę wysłać mojemu, chociaż sobie nie zasłużył za tego rzygacza :p

reklama
Do góry