LANA
Fanka BB :)
mal-gosia-jakbym słyszałam swojego mężusia ja po pierwszej ciąży straciłam biuścik do rozmiaru A:-( TAK MNIE CÓRCIA WYSSAŁA,i mąż zawsze mi powtarzał,że on kocha te mój mały biuścik a teraz aż oczy mu się świecą jak widzi spore C to są typowi mężczyżni już taki ich urokoj dziewczynki święta racja mój też przepada za moim większym biustem. Teraz sie z niego śmieję bo jak miałam mniejszy to mówił że jest idealny i większego by nie chciał a teraz jest zachwycony większym ) powiedziałam mu ciesz się póki taki jest )
Biedroneczka-a ty kochana nic sie nie martw ,że brzusio mało widoczny lada moment pewnie ci wyskoczy balonik
Petunia-Twój brzusio napewno też będzie śliczny i zgrabniusi ,zobaczysz one rosną już zdnia na dzień.
Mój mąż mierzył mi brzusio centymetrem w poniedziałek ja dzisiaj z ciekawości jeszce raz zmierzyłam i znowu jest większy o 2 cm.:-),rośnie z dnia na dzień- a miałam powiedziane,że mierzymy raz w tygodniu pod pępkiem zawsze w poniedziałek,ale musiałam sprawdzić czy rośnie:-)
Ostatnia edycja: