reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
dziewczyny śliczne brzucholki!!!! ja za swoim strasznie tęsknię ;-) ale za to teraz mam kochanego szkraba na kolanach który próbuje m,i się dobrac do klawiatury
Sierpniowa Mama 2010 :-)
Sierpniowa Mama 2010 :-)
Marcelinaa-ja jak wyciągnełam na początku 2 miesiąca ciąży to już mi zdążyła ta dziurka zarosnąć,jedyny ślad to taka mała kropka nic innego,a brzuszek mam już spory ,więc skóra sporo naciągnięta a miejsce po kolczyku ciągle zostaje taką samą małą kropeczką.
Może to też sprawa indywidualna skóry -jak się komu rozciąga,no nie mam pojęcia.
Dokładnie to u mnie wygląda tak jak z dziurką od kolczyka w uchu w jednym uchu miałam kiedyś za małolaty dwie dziurki i od kilkunastu lat nie zakładam drugiego kolczyka więc ta dziurka zarosła i została tylko mała kropka
no właśnie też nie chcę żeby mi ta dziurka w pępku nie zarosła, teraz jeszcze nie mam potrzeby wyjmować kolczyka z pępka, nie licząc badań USG, a jak brzuszek urośnie to zobaczymy
no właśnie też nie chcę żeby mi ta dziurka w pępku nie zarosła, teraz jeszcze nie mam potrzeby wyjmować kolczyka z pępka, nie licząc badań USG, a jak brzuszek urośnie to zobaczymy
ja mój w 2 ciąży musiałam wyjąć w 5 miesiącu bo brzuchol rósł w oczach ) niestety po porodzie kolczyka nie założyłam juz ;/
kasica88
Fanka BB :)
Tonya
Zadowolona z życia :)
No Kasica pieknie rośniesz :-)
reklama
Podziel się: