alataya ja nie pomogłam, ale napisze, że dopiero od około 3 tygodni waga mi rusza. Wcześniej nie byłam na minusie, ale też nic na plus i myślę, że póki dzidzia rośnie i inne wyniki masz dobre to bądź spokojna. Już niedługo i Tobie przybędzie
reklama
silentenigma
Zaangażowana w BB
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
TAYCIA sliczny zgrabniutki brzusio!
ANNA tez fajowy sliczny brzuszek!
SZUSZU fajnie ze zamiast tycia chudniesz..ja tez tak mialam w pierwszej ciazy, 4kg schudlam na poczatku.nic sie nie martw, na pewno wyskoczy Ci nagle sliczna pileczka
ANNA tez fajowy sliczny brzuszek!
SZUSZU fajnie ze zamiast tycia chudniesz..ja tez tak mialam w pierwszej ciazy, 4kg schudlam na poczatku.nic sie nie martw, na pewno wyskoczy Ci nagle sliczna pileczka
a ja wczoraj dostałam od koleżanki świetną książkę o ciąży i jest tak świetny akapit o tym jak się kobieta może czuć wraz z rozpoczęciem wybrzuszania ;-)
jest tam napisane, że "depresja" jest powszechna, ponieważ brzuch zaczyna wyrastać, ale nie u wszystkich przybiera ciążowy kształt na początku- więc nie czujemy się jak w ciąży ale jak grube- do tego nie czujemy jeszcze ruchów (w więkoszości) więc, nie umiemy sobie wyjaśnić powiększających się rozmiarów.
Jak wrócę z pracy to zacytuję.
Fajne tam są też typy brzuchów jakie można mieć.
O właśnie ja tak się czuję, jak gruby balon, bo mój brzuch wcale ciążowo nie wygląda
Taycia, super brzuszek (p.s. fajne masz spodnie).
Silente... no niezły brzuszek. Spory, ale bardzo zgrabny.
T
taycia
Gość
Asiacur - dziękuję :-) dawno ich nie nosiłam,bo byłam za szczupła,ale teraz powróciły do łask i są meeega wygodne :-)
silentenigma
Zaangażowana w BB
mój pewnie jest taki dlatego,że to już trzecia ciąża.to troszkę szybciej będę tyć ;p
reklama
cokies
Fanka BB :)
silentenigma-piękny brzusio, ja też mam podobnej wielkości (też trzecia ciąża)
Podziel się: