reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

szuszu ma rację......nie ma czegoś takiego jak dieta dla karmiącej....powinno się jeść normalnie z tym, że pamietać, że jemy dla siebie i malucha. Tym samym cola, chipsy, frytki, tłuste kotlety raczej na zdrowy rozum lepiej unikać.....można sobie na początku podarować "wzdymacze" czyli groch, fasola, kapusta, cebula, szczypior.....ale to też wg uznania, bo nie każdy maluszek musi się po tym wzdymać :).
Dopiero w razie wystąpienia nietolerancji pokarmowej u dziecka robi się dietę wykluczającą.....najpierw podejrzewa się białka mleka, czekoladę, kakao, cytrusy, orzechy, i inne popularne uczulacze......................

reklama
true zgadzam się z wami ale chyba nie do końca mnie zrozumiałyście może powinnam dać "" do diety karmiącej.
u mnie chodzi o to że ja od 2 mies nie jem normalnie tylko mam bardzo ścisłą dietę i ta "dla karmiących" bedzie dla mnie wybawieniem ale wszytsko zalezy od stanu mojej watroby.

quote_icon.png
Napisał maggie78
Dziewczyny super macie brzuszki
biggrin.gif

A Ty szuszu po prostu no comments
biggrin.gif
nie dziwię się,że facet obniżył Ci cenę fotelika. Jakbym ja była facetem to dałabym Ci go za darmo
laugh.gif

Dokladnie;-)
ja też

Zdjęcia macie super! Laski jesteście prześliczne!!!

akutan - Dziękuję :zawstydzona/y:
Brzucho jest, to po prostu kwestia dobrze wykadrowanego zdjęcia.

Edit:beti2223 kurde dziękuje xD Ale serio , nie taki on mały, teraz po miesiącu jest znacznie większy. Inna sprawa że u mnie tylko po brzuchu widać ze jestem w ciąży.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry