reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
mój wczorajszy - 38 tydzień

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 86
a ja ostatnio schudłam 2 kg i teraz mam 11,5 na plusie - malutka pzrybiera (mam nadzieje - sprawdzimy dzisiaj) i zabiera ze mnie wszytsko a ja pzry tej dietce no i teraz ruchu po 2 miesiacach lezenia juz zaczynam tracenie na wadze.
w brzuszku na wysokości pępka mam już 100 cm czyli jeszcze podrósł (w sumie 40cm:szok:) i nie opadł (bo wtedy zmienia się obwód podobno)

Agulalula, bardzo zgrabny brzusio:-)
Flower, podobno przed porodem się chudnie;-)

co do brzuszka - popieram!
ooo nie wiedziałam że się chudnie :confused: myślałam że tylko stopuje waga - ale wiesz myślę że to jednak ta dieta ma wpływ też spory, bo mam takie chude te jedzonko i liche że jak mała coś sobie weźmie to już dla mnie nic nie zostanie. co śmieszne jak po porodzie pzrejdę na dietę dla karmiących to bede mogla duuuzo wiecej rzeczy jesc;-)

Dziewczyny, nie ma czegoś takiego jak dieta dla karmiącej. Je się normalnie wszystko tak jak zwykle, tak mi mówi mój neonatolog-pediatra:tak:

no jasne ale nie możesz za bardzo smażonego itd ja nie wiem czy mi pzrejdzie od razu z tą wątrobą po porodzie czy bede musiala dalej tzrymac ale wtedy juz nie ytak rygorystycznie jak teraz.
ja mam zamiar na samym poczatku uwazac a pozniej wprowadzac stopniowo i ja lagodzic żeby docelowo jesc w miare normalnie - oby nie miała kolek i alergii to bedzie git!

reklama
Dziecko jest przyzwyczajone do tego co jesz w ciąży. Ja jem normalnie i nie zamierzam nie jeść smażonego itd (z Wiki nie miałam zadnej diety i nigdy nic jej nie było:-))

Do góry