reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Marcelina extra brzusio powiem Ci ze ja tez juz mailam taki w 9 tyg a teraz to juz masakra kazdy glupi sie kapnie ze w ciazy jestem ;P ale to dobrze szczyce sie nim i podkreslam jak najbardziej, ja tez mialam pzred troche tluszczyku ale teraz jest zaokraglony jak siedze stoje niewazne hehe ;-)

Agateczka ale superowy brzusio;)) nie mogę się doczekać kiedy mój będzie taki duży;):) a wiesz juz kto mieszka w twoim brzuszku?;)

Dawno mnie nie było na tym wątku a tu widzę cała galeria przybyła :-)
Szuszu super brzuszek masz, a te piersi....marzenie...myślałam, że to moje są duże :)
ewak Twój brzuszek też piękny i taki zgrabny :)
gabinia Ciebie to na razie tylko agateczka przebiła z rozmiarem :-)
kasica Ty też pięknie wyglądasz w ciąży.
marcelinaa Twój brzusio równie piękny!
Każdy jest inny a wszystkie cudne. Może się odważę i też pokażę swój. Jak na pierwszą ciążę to już sporo widać - tak mi się wydaje ;-)

Oli spokojnie kumpeli nie bylo widac dlugo bo dzidzi gdzies ukryla sie bliskon kregoslupa spokojnie;*
Agatka extraa brzuszek uwielbiam ciazowe brzuszki;-)

reklama
Oto i mój z dzisiejszego poranka :-)
12 tydzień I.JPG

Do góry