reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Cześć dziewczynki :-)-macie wszystkie śliczne brzuszki,co jeden to ładniejszy.Gabina -Twój brzuszek faktycznie spory jak na te tygodnie -ale ja to Ci szczerze zazdroszczę,też chcę taki mieć!!!!!:-).Może jutro wstawie fotkę swojego,ale mój to jest mały,bo ja to taka chudzina jestem,w pierwszej ciąży z Wiką to w 9 miesiącu miałam taka małą piłeczkę ,że jak przyjechałam na porodówkę ,to położna nie mogła uwierzyć ,że to 9 miesiąc-hi hi

reklama
wow!!
ale macie już spore brzuszki jak na ten okres ciąży ;) piękne ;)
Ciekawa jestem kiedy u mnie będzie coś widać. W pierwszej ciązy to dopiero koło 5-go miesiąca było coś widać, teraz może będzie szybciej :tak:

Dziewczyny, świetne brzuszki :-)
Gabina, Twój naprawde robi wrażenie :blink:

Mój brzusio jest mniej więcej taki sam jak anni2101 ;-)

dziewczyny..to mój 9 tygodniowy..bebzon !!!!
normalnie.. i w spoczynku

DSC00335-1.jpg

DSC00333-1.jpg

Ostatnia edycja:
Marcelinaaa super brzusio.... ja tez che taki mieć... mi się wydaje ze wogole brzuszka nie mam codziennie spoglądam w lustro i co i nie widzę żeby rosnoł ... a jak leże to czuje takie małe zaokrąglenie... jak stoję to tez niby troszkę jest zaokrąglony.. a jak siadam to zlewa sie z moim tłuszczem i nie ma brzuszka tylko sam tłuszcz...;(

dzięki dziewczyny :-Daż mi się nie chce wierzyć, że już mnie tak "wywala".. a gdzie tu dalej ? więc się Monila lepiej nie spiesz heheh i korzystaj :)
ja byłam przekonana na początku, że to tylko tłuszcz.. ale ja nie tyję w ten sposób.. mnie się robią fałdki po bokach a nie wystający bęben ;-) więc.. to chyba nie "tylko" tłuszcz...
w żadne spodnie się już nie mieszczę i latam z rozpiętym rozporkiem.. ale jak to tak wygląda (sama się zszokowałam patrząc na zdjęcie) to co się dziwić..

a tatuaż? cóż miało się kiedyś 18ście lat, to się zrobiło sobie prezent :sorry2::nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry