reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Cześć dziewczynki :-)-macie wszystkie śliczne brzuszki,co jeden to ładniejszy.Gabina -Twój brzuszek faktycznie spory jak na te tygodnie -ale ja to Ci szczerze zazdroszczę,też chcę taki mieć!!!!!:-).Może jutro wstawie fotkę swojego,ale mój to jest mały,bo ja to taka chudzina jestem,w pierwszej ciąży z Wiką to w 9 miesiącu miałam taka małą piłeczkę ,że jak przyjechałam na porodówkę ,to położna nie mogła uwierzyć ,że to 9 miesiąc-hi hi

reklama
wow!!
ale macie już spore brzuszki jak na ten okres ciąży ;) piękne ;)
Ciekawa jestem kiedy u mnie będzie coś widać. W pierwszej ciązy to dopiero koło 5-go miesiąca było coś widać, teraz może będzie szybciej :tak:

Dziewczyny, świetne brzuszki :-)
Gabina, Twój naprawde robi wrażenie :blink:

Mój brzusio jest mniej więcej taki sam jak anni2101 ;-)

dziewczyny..to mój 9 tygodniowy..bebzon !!!!
normalnie.. i w spoczynku

DSC00335-1.jpg

DSC00333-1.jpg

Ostatnia edycja:
Marcelinaaa super brzusio.... ja tez che taki mieć... mi się wydaje ze wogole brzuszka nie mam codziennie spoglądam w lustro i co i nie widzę żeby rosnoł ... a jak leże to czuje takie małe zaokrąglenie... jak stoję to tez niby troszkę jest zaokrąglony.. a jak siadam to zlewa sie z moim tłuszczem i nie ma brzuszka tylko sam tłuszcz...;(

dzięki dziewczyny :-Daż mi się nie chce wierzyć, że już mnie tak "wywala".. a gdzie tu dalej ? więc się Monila lepiej nie spiesz heheh i korzystaj :)
ja byłam przekonana na początku, że to tylko tłuszcz.. ale ja nie tyję w ten sposób.. mnie się robią fałdki po bokach a nie wystający bęben ;-) więc.. to chyba nie "tylko" tłuszcz...
w żadne spodnie się już nie mieszczę i latam z rozpiętym rozporkiem.. ale jak to tak wygląda (sama się zszokowałam patrząc na zdjęcie) to co się dziwić..

a tatuaż? cóż miało się kiedyś 18ście lat, to się zrobiło sobie prezent :sorry2::nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry