reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Z Wiki mi nic nie wylazło, mam nadzieję, że i tym razem się uchowam;-)
Flower, ja mam 95cm, a wagowo mam tak naprawdę max 2kg na plusie, tzn najpierw schudłam a teraz ważę jakieś 1,5kg więcej niż przed ciążą. Pytałam się gina o wody, mówi że są w normie, AFI 13.

reklama
Dziewczyny fajne brzuszki macie :) Miło popatrzeć, że nie tylko ja jestem gigant :)
Swoją drogą to denerwują mnie hasła "ojej, ale masz już duży brzuch!" A jaki kurde mam mieć w 8 miesiącu?! :)

Ja się nie mierzę i nie ważę :p po co się denerwować. Lustro w łazience mam tak ustawione, że widzę tylko połowę swojego tyłka, więc to tylko 1/2 cellulitu :D
Na wagę wyturlam się lipca na wizycie. Ale zawsze sobie mówię, że 1)w ubraniu jestem 2) to inna waga = niemiarodajna 3) jestem po śniadaniu i w pęcherzu też już coś się nazbierało :)

Ja przed pierwsza ciaza wazylam43kg,przed porodem wazylam juz 70!!!!!
Potem jakos tak zrzucilam...w iare szybko,bo jechalam na cycku 18 miesiecy!!!
A teraz przed ciaza wazylam 49,w pierwszych miesiacach schudlam 2 kg...
a teraz waze 62!!!!!Kurczaki,mam nadzieje,ze nie dojade znowu do 70!!!!!
Dla mnie najgorsza sprawa to brzuch...bo oststnio zostal mi flak i musialam go non topper wciagac!!!
Juz sobie kupilam koszulke uciskowa-S,jest malutka,nie bede jej sciagac nawet do kapieli :D

U mnie w obwodzie 97cm a kilogramów na plus to już pewnie ze 12 się zebrało, ale to pewnie nie koniec, bo apetyt wciąż rosnie ;-) Co do rozstępów, to mam ich trochę po okresie dojrzewania na udach, pośladkach i piersiach, mam więc ogromną nadzieję nie dołączyć do tego brzucha...na razie się udaje :-D

reklama
U nas 97cm :) i +13kg
IMG_2498.jpgIMG_2500.jpg

Do góry