reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Z Wiki mi nic nie wylazło, mam nadzieję, że i tym razem się uchowam;-)
Flower, ja mam 95cm, a wagowo mam tak naprawdę max 2kg na plusie, tzn najpierw schudłam a teraz ważę jakieś 1,5kg więcej niż przed ciążą. Pytałam się gina o wody, mówi że są w normie, AFI 13.

reklama
Dziewczyny fajne brzuszki macie :) Miło popatrzeć, że nie tylko ja jestem gigant :)
Swoją drogą to denerwują mnie hasła "ojej, ale masz już duży brzuch!" A jaki kurde mam mieć w 8 miesiącu?! :)

Ja się nie mierzę i nie ważę :p po co się denerwować. Lustro w łazience mam tak ustawione, że widzę tylko połowę swojego tyłka, więc to tylko 1/2 cellulitu :D
Na wagę wyturlam się lipca na wizycie. Ale zawsze sobie mówię, że 1)w ubraniu jestem 2) to inna waga = niemiarodajna 3) jestem po śniadaniu i w pęcherzu też już coś się nazbierało :)

Ja przed pierwsza ciaza wazylam43kg,przed porodem wazylam juz 70!!!!!
Potem jakos tak zrzucilam...w iare szybko,bo jechalam na cycku 18 miesiecy!!!
A teraz przed ciaza wazylam 49,w pierwszych miesiacach schudlam 2 kg...
a teraz waze 62!!!!!Kurczaki,mam nadzieje,ze nie dojade znowu do 70!!!!!
Dla mnie najgorsza sprawa to brzuch...bo oststnio zostal mi flak i musialam go non topper wciagac!!!
Juz sobie kupilam koszulke uciskowa-S,jest malutka,nie bede jej sciagac nawet do kapieli :D

U mnie w obwodzie 97cm a kilogramów na plus to już pewnie ze 12 się zebrało, ale to pewnie nie koniec, bo apetyt wciąż rosnie ;-) Co do rozstępów, to mam ich trochę po okresie dojrzewania na udach, pośladkach i piersiach, mam więc ogromną nadzieję nie dołączyć do tego brzucha...na razie się udaje :-D

reklama
U nas 97cm :) i +13kg
IMG_2498.jpgIMG_2500.jpg

Do góry