reklama
33 tydzień, +6,7kg wg karty ciązy (choc uwazam ze ich waga zle wazy), obwód na pępku 92cm (nie zmienny od chyba 2 miesiecy-dziwne bo wyglada na wiekszy:?)
Moja historia.....
Uploaded with ImageShack.us
Moja historia.....
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnia edycja:
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Devi bardzo fajny brzucholek, a jak teraz różnicę widać
No Devi, sporo urosłaś przez 2 tygodnie;-) Brzuszek masz baardzo zgrabny. U mnie obwód też od miesiąca pozostaje bez zmian czyli na czczo 93cm;-)) Ale moja mama, która widzi mnie co dwa tygodnie mówi że widać że brzuszek rośnie.
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
a może dlatego ten wymiar jest taki sam, bo macica najpierw jest niżej chyba i sobie wędruje w górę i najpierw mamy obwód większy pod pępkiem i on się przesuwa? No właśnie wpadłam na to - genialne?
I jeszcze patrząc na zdj Devi, to widać jak się unosi najdalej wysunięty punkt na zachód w górę
I jeszcze patrząc na zdj Devi, to widać jak się unosi najdalej wysunięty punkt na zachód w górę
sagaa- własnie dlatego, choc czesto mi sie nie chcialo i mialam wrazenie ze brzuch nie wiele sie zmienia, regularnie co 2 tygdonie cykamy fotki Potem moze nawet wywołam np.9 z nich- ułoze w kólku a w srodek zdjeciu juz narodzonego Mikołaja
mucha- a ja mysle ze obwod sie nie zmienia a brzuch tak bo wypina nas do przodu. co czuje po kregosłupie i P. tez mówi ze plecy z tylu nie sa proste tylko coraz mocniej wypiete w przod. Choc 'chodzaca' macica tez pewnie ma znaczenie
mucha- a ja mysle ze obwod sie nie zmienia a brzuch tak bo wypina nas do przodu. co czuje po kregosłupie i P. tez mówi ze plecy z tylu nie sa proste tylko coraz mocniej wypiete w przod. Choc 'chodzaca' macica tez pewnie ma znaczenie
reklama
Podziel się: