reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

hi hi hi "kombajn do zbierania czereśni"-dobre hi hi hi:-D mucha -teksty macie super:-D,ale najważniejsze ,że umiecie śmiać się z siebie -wesoło macie chociaż:tak:

reklama
33 tydzień, +6,7kg wg karty ciązy (choc uwazam ze ich waga zle wazy), obwód na pępku 92cm (nie zmienny od chyba 2 miesiecy-dziwne bo wyglada na wiekszy:?)

Moja historia.....

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
No Devi, sporo urosłaś przez 2 tygodnie;-) Brzuszek masz baardzo zgrabny. U mnie obwód też od miesiąca pozostaje bez zmian czyli na czczo 93cm;-)) Ale moja mama, która widzi mnie co dwa tygodnie mówi że widać że brzuszek rośnie.

a może dlatego ten wymiar jest taki sam, bo macica najpierw jest niżej chyba i sobie wędruje w górę i najpierw mamy obwód większy pod pępkiem i on się przesuwa? No właśnie wpadłam na to - genialne?:-D
I jeszcze patrząc na zdj Devi, to widać jak się unosi najdalej wysunięty punkt na zachód w górę :-D

sagaa- własnie dlatego, choc czesto mi sie nie chcialo i mialam wrazenie ze brzuch nie wiele sie zmienia, regularnie co 2 tygdonie cykamy fotki :) Potem moze nawet wywołam np.9 z nich- ułoze w kólku a w srodek zdjeciu juz narodzonego Mikołaja
mucha- a ja mysle ze obwod sie nie zmienia a brzuch tak bo wypina nas do przodu. co czuje po kregosłupie i P. tez mówi ze plecy z tylu nie sa proste tylko coraz mocniej wypiete w przod. Choc 'chodzaca' macica tez pewnie ma znaczenie

DEVI uwielbiam Twoj slodki brzucholeka, a to zestawienie zdjec bombowe, kurcze jeszcze tylko 3-4 zdjecia....ale bede na nie czekac!!!

reklama
Do góry