reklama
u mnie nie widać :-( ale to pewnie przez tą fałdę tłuszczu Ważne, że głowicę usg jeszcze przepuszcza ;-)
No to się uśmiałam
Marcelinaa
Fanka BB :)
a czy to normalne że mi od ponad miesiąca nie urósł brzuch ani o milimetr w obwodzie?
mucha_nie_siada
Marcelinaa, możliwe. Ja też się dzisiaj mierzyłam i nadal nie doszłam do 120. Ostatnio jak się 'mierzyłyśmy' miałam 116, dzisiaj między 116-118 zależy jak przyłożę.
To nadal o prawie 30cm mniej niż z Li Mam nadzieję, że tak już nie urośnie. Bo Tomek jak zwykle trzasnął mi komplement (kiedy zrobiłam obwód Lilkowy miarą), jak zapytałam czy miałam aż tak wielki brzuch usłyszałam ' no byłaś jak kombajn do zbierania czereśni'
To nadal o prawie 30cm mniej niż z Li Mam nadzieję, że tak już nie urośnie. Bo Tomek jak zwykle trzasnął mi komplement (kiedy zrobiłam obwód Lilkowy miarą), jak zapytałam czy miałam aż tak wielki brzuch usłyszałam ' no byłaś jak kombajn do zbierania czereśni'
mucha_nie_siada
devi, taki typ. Ale ja mu również nie szczędzę komplementów Dobraliśmy się idealnie.
Bardziej wkurzają mnie teksty mojej babci Ale na takie soczyste tekściki w ciąży jakie słyszę to musiałby powstać osobny wątek
Bardziej wkurzają mnie teksty mojej babci Ale na takie soczyste tekściki w ciąży jakie słyszę to musiałby powstać osobny wątek
reklama
Podziel się: