reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
w sumie.. Wam to obcy mówią dziwne teksty, ja wczoraj co usłyszałam od mężulka, kiedy otworzył kosz na śmieci a tam było pudełko po zjedzonych ciastkach?
'oooo ładnie. jedz tak jedz, a będziesz miała dupę jak autobus' :|
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać:-D
Mi mój M. raz mówi, że nie jestem gruba tylko w ciąży a raz mówi, żebym nie jadła tyle, ale ja tylko 6kg przytyłam odkąd w ciąży jestem a jem chyba za całą brygadę:-D

ŁADNE BRZUSZKI KOCHANIUTKIE:)

w sumie.. Wam to obcy mówią dziwne teksty, ja wczoraj co usłyszałam od mężulka, kiedy otworzył kosz na śmieci a tam było pudełko po zjedzonych ciastkach?
'oooo ładnie. jedz tak jedz, a będziesz miała dupę jak autobus' :|
sory MUCHA ale jak przeczytałam tekst Twojego męża to się popłakałam ze śmiechu :-D
ale chyba bym mu walneła focha choć nigdy tego nie robię ale w takim wypadku chyba byłby foch na maxa:eek:

devi Ty to chyba 3 kg przytyłaś:)

Mucha mój mówi do mnie grubasku.... A ostatnio jak siedziałam na ogrodzie w krótkiej sukience to mówi : 'ooo i cellulit się pojawił!' . Nie ma to jak podbudować psychicznie zonę:)

Lana Ty nie strzelasz fochów bo nie masz powodów ze swoim ideal husband:-)

Devi ale ty szczuplusia jesteś,ale brzuszek rosnie jak trzeba i tyle co trzeba. Jest pięknie:)

Pozostałe brzuszki także urocze oczywiście:)

Dzisiaj mąż na bardzo krótkim spacerze cykną mi kilka fotek- pokażę się w pełnej krasie.... mój arbuz i ja:) w 29 t
IMGP2154 (Large).jpgIMGP2171 (Large).jpg

reklama
Do góry