reklama
szuszu- śliczaś dziwczyno- tylko cię przez kolano i w dupę lać i słuchać czy żyjesz!
Maggie- a co to za sklep z takimi burakami- wpadnę i zrobię tam porządek!
Byle nie za mocno;-)
rybkaaa3
Fanka BB :)
a co Ty tak wszystkich chcesz bić ;-)szuszu- śliczaś dziwczyno- tylko cię przez kolano i w dupę lać i słuchać czy żyjesz!
Maggie- a co to za sklep z takimi burakami- wpadnę i zrobię tam porządek!
szuszu,devi super brzuszki !
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
SZUSZU laska jestes ze ho ho i brzusio sliczny, do tego schudlas (bo przytycie 1kg to schudniecie jest w ciazy) i w ogole sie nie odzywaj;-)
kurcze DEVI Twojego zdjecia nie widze...moze za chwile...
edit juz widze jak zwykle zgrabniulka i brzusinek slodki!
MALINOWA tez masz fajowy brzuszek!
ech MAGGIE baba jakas lewa, lepiej nam pokaz , my sie tu na brzuchach znamy!!!
kurcze DEVI Twojego zdjecia nie widze...moze za chwile...
edit juz widze jak zwykle zgrabniulka i brzusinek slodki!
MALINOWA tez masz fajowy brzuszek!
ech MAGGIE baba jakas lewa, lepiej nam pokaz , my sie tu na brzuchach znamy!!!
Ostatnia edycja:
dziewczynki śliczne te Wasze brzuszki! ale też Was rozumiem , ja nie każdego dnia się sobie podobam, czasem baardzo lubie ten brzuszek siedzę i go głaszczę podziwiam itp a innego źle się z nim czuję , wydaje mi się , że wszyscy sie na niego gapią a przecież nie jestem tylko brzuchem!
ale jakoś taks taram się dokumentować swoją ciążę bo pamiętam jak byłam mała myślałam, że jestem adopotowana bo w rodzinnym albumie nie było ani jednego zdjęcia gdzie mama była w ciąży a jak się okazało poprostu kupili aparat chwilę po tym jak sie urodziłam to jest mądre myślenie dzieci więc oto mieszkanko Agatki - 30 tydzień :-)
ale jakoś taks taram się dokumentować swoją ciążę bo pamiętam jak byłam mała myślałam, że jestem adopotowana bo w rodzinnym albumie nie było ani jednego zdjęcia gdzie mama była w ciąży a jak się okazało poprostu kupili aparat chwilę po tym jak sie urodziłam to jest mądre myślenie dzieci więc oto mieszkanko Agatki - 30 tydzień :-)
Załączniki
LANA
ja miałam wczoraj podobną sytuację jak meggie-poszłam z córą do sklepu zoologicznego zakupić szamponik dla suni a babka do mnie "syn będzie?" a ja ,że tak a ona "tak myślałam ,bo pani nic nie przytyła i ładnie wygląda ".Baby nie znam ,a ona mi z takimi tekstami wylatuje tym bardziej jakie nic nie przytyłam już na plusie prawie 11kg.-fakt ,że tylko w piłke weszły i w cycki-nareszcie mam cycki ,ale zcórą mało przytyłam i też ładnie wyglądałam tyle,że brzuszek miałam nisko i cycki były ciut mniejsze:-)
Devi-widzę ,że sesja była rozbierana-brzuszek i figurka I KLASA!!!
agulalula-śliczny brzunio z Agatką i bardzo zgrabniutki:-)
Devi-widzę ,że sesja była rozbierana-brzuszek i figurka I KLASA!!!
agulalula-śliczny brzunio z Agatką i bardzo zgrabniutki:-)
Ostatnia edycja:
sagaa31
Devi Agula cudowne brzuszki i frigurki macie:-)
Coraz bardziej zakompleksiona jestem:-(
Lana Tobie to slodza i prawde mowia choc dziwnie slucha sie czasem od pbcyhc ludzi komentarzy bynjamniej dla mnie
a Maggie jakbym uslyszala taki yeksc chyba bym nogi z d*** wyrwala i pojechala babie ch*** ja to obchodzi idiotka wrrrrrrr nienawiadze takich ludzi ale sie
Coraz bardziej zakompleksiona jestem:-(
Lana Tobie to slodza i prawde mowia choc dziwnie slucha sie czasem od pbcyhc ludzi komentarzy bynjamniej dla mnie
a Maggie jakbym uslyszala taki yeksc chyba bym nogi z d*** wyrwala i pojechala babie ch*** ja to obchodzi idiotka wrrrrrrr nienawiadze takich ludzi ale sie
mucha_nie_siada
w sumie.. Wam to obcy mówią dziwne teksty, ja wczoraj co usłyszałam od mężulka, kiedy otworzył kosz na śmieci a tam było pudełko po zjedzonych ciastkach?
'oooo ładnie. jedz tak jedz, a będziesz miała dupę jak autobus' :|
'oooo ładnie. jedz tak jedz, a będziesz miała dupę jak autobus' :|
reklama
a bo ja taka agresywna jestem ;-)a co Ty tak wszystkich chcesz bić ;-)
Podziel się: