reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
szuszu- śliczaś dziwczyno- tylko cię przez kolano i w dupę lać i słuchać czy żyjesz!
Maggie- a co to za sklep z takimi burakami- wpadnę i zrobię tam porządek!

SZUSZU laska jestes ze ho ho i brzusio sliczny, do tego schudlas (bo przytycie 1kg to schudniecie jest w ciazy) i w ogole sie nie odzywaj;-)

kurcze DEVI Twojego zdjecia nie widze...moze za chwile...

edit juz widze jak zwykle zgrabniulka i brzusinek slodki!

MALINOWA tez masz fajowy brzuszek!

ech MAGGIE baba jakas lewa, lepiej nam pokaz , my sie tu na brzuchach znamy!!!

Ostatnia edycja:
dziewczynki śliczne te Wasze brzuszki! ale też Was rozumiem , ja nie każdego dnia się sobie podobam, czasem baardzo lubie ten brzuszek siedzę i go głaszczę podziwiam itp a innego źle się z nim czuję , wydaje mi się , że wszyscy sie na niego gapią a przecież nie jestem tylko brzuchem!
ale jakoś taks taram się dokumentować swoją ciążę bo pamiętam jak byłam mała myślałam, że jestem adopotowana bo w rodzinnym albumie nie było ani jednego zdjęcia gdzie mama była w ciąży a jak się okazało poprostu kupili aparat chwilę po tym jak sie urodziłam :-D to jest mądre myślenie dzieci więc oto mieszkanko Agatki - 30 tydzień :-)

Załączniki

• P6014167.jpg
    P6014167.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 60
  • 31052011412.jpg
    31052011412.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 59
  • P6014166.jpg
    P6014166.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 65
  • P5214162.jpg
    P5214162.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 66
ja miałam wczoraj podobną sytuację jak meggie-poszłam z córą do sklepu zoologicznego zakupić szamponik dla suni a babka do mnie "syn będzie?" a ja ,że tak a ona "tak myślałam ,bo pani nic nie przytyła i ładnie wygląda ".Baby nie znam ,a ona mi z takimi tekstami wylatuje tym bardziej jakie nic nie przytyłam już na plusie prawie 11kg.:szok:-fakt ,że tylko w piłke weszły i w cycki-nareszcie mam cycki :-D,ale zcórą mało przytyłam i też ładnie wyglądałam tyle,że brzuszek miałam nisko i cycki były ciut mniejsze:-)
Devi-widzę ,że sesja była rozbierana:-D-brzuszek i figurka I KLASA!!!

agulalula-śliczny brzunio z Agatką i bardzo zgrabniutki:-)

Ostatnia edycja:
Devi Agula cudowne brzuszki i frigurki macie:-)
Coraz bardziej zakompleksiona jestem:-(
Lana Tobie to slodza i prawde mowia choc dziwnie slucha sie czasem od pbcyhc ludzi komentarzy bynjamniej dla mnie
a Maggie jakbym uslyszala taki yeksc chyba bym nogi z d*** wyrwala i pojechala babie ch*** ja to obchodzi idiotka wrrrrrrr nienawiadze takich ludzi ale sie :wściekła/y:

w sumie.. Wam to obcy mówią dziwne teksty, ja wczoraj co usłyszałam od mężulka, kiedy otworzył kosz na śmieci a tam było pudełko po zjedzonych ciastkach?
'oooo ładnie. jedz tak jedz, a będziesz miała dupę jak autobus' :|

reklama
Do góry