reklama
LANA
Fanka BB :)
u mnie na plusie 10,4 tyle co z pierwszej ciązy w 9 miesiącu.Waże teraz 65,400A jak tam u Was z wagą? ja koszmarnie przytyłam ostatnie 2 tygodnie i mam już +9,5 kg na plusie.... kurcze...a podobno dopiero teraz zacznie się tyć tak porządnie :--(
Ale przecież przez 2,5 miesiąca nie przytyję 10kg?!
Uwierz mi, da się. Znam to z autopsji, niestety. W poprzedniej ciąży tak miałam i nie wiadomo z czego co miesiąc +4kg i się w dwa miechy zrobiło 10, czyli razem 20. I boję się, że teraz czeka mnie to samo, bo opuchlizny masakratyczne.:-(
A mi wlazło wszystko w ramiona, cycki, boczki i cellulit.
Załamałam się dziś w orsey - takie mają fajowe koszule odcinane pod biustem i brzucho się mieści, ale rozłaziły mi się wszystkie na cyckach Nie mogę już siebie zdzierżyć.
Załamałam się dziś w orsey - takie mają fajowe koszule odcinane pod biustem i brzucho się mieści, ale rozłaziły mi się wszystkie na cyckach Nie mogę już siebie zdzierżyć.
T
taycia
Gość
LANA - rocznica w ten sam dzień, wagowo prawie identycznie ( ja mam teraz 64,5).... szkoda,że terminy odległe prawie o miesiąc!!! :-)
Uwierz mi, da się. Znam to z autopsji, niestety. W poprzedniej ciąży tak miałam i nie wiadomo z czego co miesiąc +4kg i się w dwa miechy zrobiło 10, czyli razem 20. I boję się, że teraz czeka mnie to samo, bo opuchlizny masakratyczne.:-(
no to mnie pocieszyłaś:-(
reklama
Podziel się: