reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Fajowe brzuszki.

Szuszu jak mówiłaś, że taki malutki ten brzuszek, to ja sobie wyobrażałam, że go prawie nie widać, hehehehe. A tu taka fajna piłeczka.

reklama
Fajowe brzuszki.

Szuszu jak mówiłaś, że taki malutki ten brzuszek, to ja sobie wyobrażałam, że go prawie nie widać, hehehehe. A tu taka fajna piłeczka.

Bo to była wieczorna sesja, wtedy jest większy:-)
Poza tym jak mam jakąś luźniejszą tunikę to trzeba się przyjrzeć, zwłaszcza ludzie w autobusie mają problem z dostrzeżeniem mojej ciąży, zwłaszcza jak brakuje miejsc siedzących;-)
W ciąży z Wiki na tym etapie brzusio już był dużo większy.

ja jak planuje jazde autobusem to zakładm obcisła bluzke :) Ostatnio ledwo weszłam a juz dziewczyna wstala i oddała mi miejsce :)

Ja jak wchodzę to ludzie w okna patrzą;-) A ostatnio 50-letnia Pani ścigała się ze mną o miejsce..nic mnie już nie zdziwi, dlatego sama nie będę już nigdy nikomu ustępowała miejsca tylko kobietom w ciąży i z dziećmi.

no tak, emryci sa chyba najgorsi...pamietam jak za czasow LO jezdzialm do szkoly autobusem to sie wkurzalismy ze dziadki na dzialki musza jezdzic zawsze w godzinach szczytu i zawsze z pretensja ze brak miejsc siedzacych, jakby nie mogli jezdzic troszke pozniej

szuszu - super brzuszek :)
Ja od poprzedniej ciazy nie ustepuje moherom, tylko ciezarnym, z malymi dziecmi albo jak ktos ma duzo siatek z zakupami (bo tez wiem jak to jest). Mi ostatnio chciala ustapic miejsca taka juz starsza pani bo jak stwierdziala - ona sklerozy nie ma i pamieta jak sie czllowiek potrafi zle czuc w ciazy. Nie powiem mile to bylo:-)

he he ja sie dzis wypielam w autobusie i siedzialam na miejscu dla starszych, az taka gruba nie jestem wiec bylo ciut miejsca obok, przyszedl taki pan z laska , oparl sie i zaopytal czy mi nie przeszkadza, ja na to: nie, skadze.. wtedy kobieta z miejsca po drugiej stronie sie zreflektowala i ustepila mu miejsca...

reklama
A to mój brzucholek : 26 tydz.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry