reklama
Fajowe brzuszki.
Szuszu jak mówiłaś, że taki malutki ten brzuszek, to ja sobie wyobrażałam, że go prawie nie widać, hehehehe. A tu taka fajna piłeczka.
Bo to była wieczorna sesja, wtedy jest większy:-)
Poza tym jak mam jakąś luźniejszą tunikę to trzeba się przyjrzeć, zwłaszcza ludzie w autobusie mają problem z dostrzeżeniem mojej ciąży, zwłaszcza jak brakuje miejsc siedzących;-)
W ciąży z Wiki na tym etapie brzusio już był dużo większy.
Ja jak wchodzę to ludzie w okna patrzą;-) A ostatnio 50-letnia Pani ścigała się ze mną o miejsce..nic mnie już nie zdziwi, dlatego sama nie będę już nigdy nikomu ustępowała miejsca tylko kobietom w ciąży i z dziećmi.
no tak, emryci sa chyba najgorsi...pamietam jak za czasow LO jezdzialm do szkoly autobusem to sie wkurzalismy ze dziadki na dzialki musza jezdzic zawsze w godzinach szczytu i zawsze z pretensja ze brak miejsc siedzacych, jakby nie mogli jezdzic troszke pozniej
szuszu - super brzuszek
Ja od poprzedniej ciazy nie ustepuje moherom, tylko ciezarnym, z malymi dziecmi albo jak ktos ma duzo siatek z zakupami (bo tez wiem jak to jest). Mi ostatnio chciala ustapic miejsca taka juz starsza pani bo jak stwierdziala - ona sklerozy nie ma i pamieta jak sie czllowiek potrafi zle czuc w ciazy. Nie powiem mile to bylo:-)
Ja od poprzedniej ciazy nie ustepuje moherom, tylko ciezarnym, z malymi dziecmi albo jak ktos ma duzo siatek z zakupami (bo tez wiem jak to jest). Mi ostatnio chciala ustapic miejsca taka juz starsza pani bo jak stwierdziala - ona sklerozy nie ma i pamieta jak sie czllowiek potrafi zle czuc w ciazy. Nie powiem mile to bylo:-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
he he ja sie dzis wypielam w autobusie i siedzialam na miejscu dla starszych, az taka gruba nie jestem wiec bylo ciut miejsca obok, przyszedl taki pan z laska , oparl sie i zaopytal czy mi nie przeszkadza, ja na to: nie, skadze.. wtedy kobieta z miejsca po drugiej stronie sie zreflektowala i ustepila mu miejsca...
Marcelinaa
Fanka BB :)
Szuszu wyglądasz jakbyś połknęła piłkę heheheh rewela.. ja mam brzuch nisko.. nie mam tak wysklepionego jak Ty,
reklama
T
taycia
Gość
Podziel się: