reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Kochane sierpnióweczki.Przesliczne brzucholki macie.Moj przy waszych wymieka:D hehehe
Ale ja tez przyznam ze jestem w moim brzuszku zakochana:D i w księżniczce która go zamieszkuje.

reklama
Pflaume-przybijam piąteczkę :tak:-ja też czuję się ze swoim brzuszkiem wspaniale i sexi :-)chociaż ledwo chodzę bo mój chory kręgosłup daje o sobie znowu zanać-ale to pikuś :tak:

Lana, cieszę się że nie tylko ja tak myślę;-) Każda z nas w tym stanie powinna czuć się piękna bo jest piękna. I przybijam 5 oczywiście:-)

S6002630.JPG

Kochane a to mój brzusio-27+5 d.Głowa Córci się nie zmieściła :-D
Ja także chodzę dumna jak paw,bo mam wszak cudny powód-prawda...?
WNM twój brzusio cudny!

Natt ale bombowy twój brzucholek :)) rewelacyjny

ja sesje robie dla męża ... i tak oto mam kolejne...wydaje mi się ze z dnia na dzień jestem okrąglejsza

Ostatnia edycja:
Gabinia ale masz mega fajny brzusio!:-) Taki duży i okrąglutki:happy:
Edyta.edit twój także ładny i okrągły!
Cholercia naprawdę z dnia na dzień one robią się większe! Aż miło popatrzeć:-)
Natt- Twój bliźniaczy domek super! Tylko pozazdrościć!

reklama
Do góry