pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Jak w temacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jesteś fajna i w dodatku w ciąży, a to najważniejsze :*Ja się będę wstydzić, przez tą całą stymulację już teraz jestem gruba <chlip chlip>
Ale jesteś fajna i w dodatku w ciąży, a to najważniejsze :*
OMG ale oryginalna miłość Ja swojego poznałam w szkole :/ nic nadzwyczajnego ale kocham Go nadzwyczajnie No i ja jestem choleryk, takie kipiace mleko a teraz w ciąży to już w ogóle hah.Z tym fajna to bym nie przesadzała - jestem introwertykiem, który nad sobą pracuje i umie się rozgadać, przy ludziach których dobrze zna.
Nawiązywanie znajomości idzie mi najlepiej jak nie widzę ludzi (a oni mnie). Tak też poznałam mojego męża - w grze komputerowej
Magda ja i przed stymulacją byłam gruba Ogólnie po mnie mega szybko widać ciążę a teraz zaszłam 1,5 miesiąca po stracie w 10 tygodniu( gdzie już było widać) mięśnie rozkłapciane i już mam bebzol Ty za to masz piękne zielone oczyJa się będę wstydzić, przez tą całą stymulację już teraz jestem gruba <chlip chlip>
Haha to Furia z "jak wytresowac smoka".Magda ja i przed stymulacją byłam gruba Ogólnie po mnie mega szybko widać ciążę a teraz zaszłam 1,5 miesiąca po stracie w 10 tygodniu( gdzie już było widać) mięśnie rozkłapciane i już mam bebzol Ty za to masz piękne zielone oczy
Pozdrowienia od Bąbla i GerwazegoHaha to Furia z "jak wytresowac smoka".
A to moj oryginal.w realu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom