reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki (zdjęcia)

reklama
@Karolcia1992 cudne zdjęcia [emoji7].

Ja się chyba jeszcze nie żaliłam, ale w związku z tym, że mój brat się rozstał z dziewczyną moje plany związane z sesją ciążową legły w gruzach [emoji53].. Umówiłyśmy się na 2-3 spotkania "z aparatem", ale w obecnej sytuacji będę musiała obejść się smakiem.. Ech..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze, Dziewczyny wczoraj wrzucałam zdjęcie. A dziś się zdrzemnęłam, wstałam i takie rzeczy:
1503426190-aaaaaa.jpeg

Ja się pytam jak to się dzieje?!

Mi dzisiaj siostra wmawiala, ze mam za nisko brzuch i tak patrzylam po zdjęciach ze sie obniżył ale dzwonilam do gina i mówił, ze to nic nie oznacza tak na prawdę i nie mam powodów do niepokoju bo wszystko sie trzyma jak ma sie trzymać z długością szyjki itd :)

p19uflw1nv024jhl.png
mi wisi jak worek :p ale to po pierwszym porodzie zostało hahaha

reklama
Do góry