reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
@Karolcia1992 cudne zdjęcia [emoji7].
Ja się chyba jeszcze nie żaliłam, ale w związku z tym, że mój brat się rozstał z dziewczyną moje plany związane z sesją ciążową legły w gruzach [emoji53].. Umówiłyśmy się na 2-3 spotkania "z aparatem", ale w obecnej sytuacji będę musiała obejść się smakiem.. Ech..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się chyba jeszcze nie żaliłam, ale w związku z tym, że mój brat się rozstał z dziewczyną moje plany związane z sesją ciążową legły w gruzach [emoji53].. Umówiłyśmy się na 2-3 spotkania "z aparatem", ale w obecnej sytuacji będę musiała obejść się smakiem.. Ech..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Magia moja droga, magia[emoji7] [emoji8]O kurcze, Dziewczyny wczoraj wrzucałam zdjęcie. A dziś się zdrzemnęłam, wstałam i takie rzeczy:
Ja się pytam jak to się dzieje?!
No chyba Dalej jestem w szoku...Magia moja droga, magia[emoji7] [emoji8]
mrsMalec
Fanka BB :)
Ja tak mialam poszlam spac brzuszka brak a wstalam rano a tu niespodzianka brzuszek urósłO kurcze, Dziewczyny wczoraj wrzucałam zdjęcie. A dziś się zdrzemnęłam, wstałam i takie rzeczy:
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mi wisi jak worek ale to po pierwszym porodzie zostało hahahaMi dzisiaj siostra wmawiala, ze mam za nisko brzuch i tak patrzylam po zdjęciach ze sie obniżył ale dzwonilam do gina i mówił, ze to nic nie oznacza tak na prawdę i nie mam powodów do niepokoju bo wszystko sie trzyma jak ma sie trzymać z długością szyjki itd
Urosłaś ale i tak śliczny zgrabny brzuszekO kurcze, Dziewczyny wczoraj wrzucałam zdjęcie. A dziś się zdrzemnęłam, wstałam i takie rzeczy:
reklama