Dziękuję dużo ćwiczyłam, biegałam. Bieganie to była moja ucieczka od problemów. Teraz mam mega lenia i już to widać na wadzeCudnyyy <3 i super figura
...........:::::::6tydz i 5dni:::::::::..........
reklama
To wytnij twarz będzie anonimowoWstawię jak będzie większy jakoś nie lubię się pokazywać
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Fanka BB :)
Haha chodziło mi o figurę twarz mam akurat wyjściowa może mąż mi później cyknie fotkę to dodamTo wytnij twarz będzie anonimowo
Haha Oj tam, nie chodzi o figurę tylko brzusio ja też nie jestem zadowolona z siebie, ale brzusio swój już uwielbiamHaha chodziło mi o figurę twarz mam akurat wyjściowa może mąż mi później cyknie fotkę to dodam
iwilleatyou
Nie jestem tak szczupła jak wy wszystkie ale na brzuszek tez czekamHaha Oj tam, nie chodzi o figurę tylko brzusio ja też nie jestem zadowolona z siebie, ale brzusio swój już uwielbiam
Widząc miniaturkę uważam, że jesteś uroczą dziewczyną także pewnie troszkę wyolbrzymiasz a jeżeli nie, to pewnie nikt nie zwraca na to uwagi patrząc na Ciebie, bo jesteś ślicznaNie jestem tak szczupła jak wy wszystkie ale na brzuszek tez czekam
iwilleatyou
Dzięki za komplement nie jestem otyla ale waże ponad 70 kilo przy wzroście 172 cm i to zawsze był mój kompleks w pierwszej ciąży przytylam 20 kilo i mam nadzieję że teraz to się nie powtórzy uwielbiałam swój ciążowy brzuszek i teraz tez czekam z utęsknieniem i napewno będę się nim chwalićWidząc miniaturkę uważam, że jesteś uroczą dziewczyną także pewnie troszkę wyolbrzymiasz a jeżeli nie, to pewnie nikt nie zwraca na to uwagi patrząc na Ciebie, bo jesteś śliczna
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
U mnie tez druga ciąża i też nie widać, czasami jak sobie dobrze zjem, to muszę guzik odpiąć, ale to wełaśnie po jedzeniu w pierwszej przytyłam 40 kg, mam nadzieję, że nie będzie powtórkiPiękne brzuszki dziewczyny u mnie druga ciąża ale brzuszka jeszcze nie widać
reklama
M@gda
Moderatorka