Karolcia1992
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana tu się nie ma czego wstydzić [emoji8] piękny domek dla dzieciaczków [emoji4]Dziewczynki trochę się wstydzę ale pokaże Wam mój brzuchol, jutro mija równe 14tc...
Trzeba się cieszyć kochana a nie wstydzić [emoji1]Dziewczynki trochę się wstydzę ale pokaże Wam mój brzuchol, jutro mija równe 14tc...
A gdzie ten brzuszek ? ))))Dziewczyn wszystkie wyglądać super. Ja dawno tu nie zaglądałam, ale brzuszki oglądam regularnie [emoji6] praca, remont... masakra. Wstawiam swoje aktualne ... oczywiste jestem w pracy [emoji16] dziś zaczęłam 16 tydzień. Pozdrawiam wszystkie i śle buziaki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ładnie to sie teraz pracuje...Dziewczyn wszystkie wyglądać super. Ja dawno tu nie zaglądałam, ale brzuszki oglądam regularnie [emoji6] praca, remont... masakra. Wstawiam swoje aktualne ... oczywiste jestem w pracy [emoji16] dziś zaczęłam 16 tydzień. Pozdrawiam wszystkie i śle buziaki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom