reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Ja wczoraj ważona nie przytyłam od początku ciaży ani grama i nawet troche się tym martwię,ale brzuszek jest już. Waga 62,5 wzrost 170cm. No zobaczymy co z tego wyjdzie chłopak czy dziewczynka? za 3 dni może już się dowiem, póki co mam straszną ochote na sok z pomarańczy :) Pozdrawiam Mamuśki

Witam wszystkie brzuchatki:)

Piękne są wasze brzuszki:)
ja startowałam z wagą 51kg przy 1,64wzrostu. Początek ciąży okazał się dla mnie małym koszmarem 1,5 miesiąca ciągłych wymiotów - pobyt w szpitalu i - 3 kg;/. Teraz już nadrobiłam stracone kilogramy i doszły dodatkowe +3:). Obwód brzuszka 87cm:) jestem bardzo ciekawa do jakich rozmiarów dobiję bo jestem w ciąży bliźniaczej i troszkę się boję że brzuszek popęka. A wy stosujecie już jakieś specyfiki na skórę??

oto i jest pan brzuszek, 14t.c. +3kg :))

zdjęcie-8.JPG

Maggi, o smarowidłach pisałyśmy w watku urodowo-zdrowotnym :)

Ale maleńki Pan brzuszek :D piękny :D

Mój już jest ogromny no ale ja z natury jestem wielka więc nie ma się czemu dziwić :D choć w pierwszej ciąży było widać dopiero około 30 tygodnia a teraz widać już, to co bedzie w czerwcu?? :zawstydzona/y:

reklama
Do góry