reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

:) no rosną, rosną okrąglinki i krągłości nad nimi :) ja słuchajcie przeraziłam się moim wymiarem pod biustem, który zmienił się z dnia na dzien! w pon. kupiłam biustonosz 80 pod biustem! i był luz... we wtorek mierzę... i jest dopasowany, a brzuch wyraźnie się podniósł.. no i ewidentnie czuję małą NAD pępkiem :)

Jakim cudem JUŻ NAD? :-D:-D:-D

Kota ślicznie ;D też w końcu zaczęłaś rosnąć kochana ;**

reklama
Pyśka - nie mam pojęcia! może to bliźniaki jednak??? albo moja córka będzie miała dłuuuugie nogi... po... Naomi Campbell :D

Kurna - mnie dziś brzuch pod cycki się podciągnął!!! Może stąd te bóle podbrzusza w weekend??? Joa - mam zupełnie inny brzuszek od Twojego. Nie mam fotki, ale ja nie mam takiej piłeczki. Zaczyna się od cycków i jest taki bardziej rozlazły. Boli mnie też blizna przy pępku po laparoskopii, która mi się rozchodzi :-(

Gabaryty domków coraz poważniejsze :-D Oczywiście wszystkie cudne!
Mi też poszedł do góry co jest ogromną zaletą - nie biegam już co chwila siusiu. A w obwodzie - uwaga - 98cm :szok:

heheh to widzę, że jest tu więcej nas z tyłozgięciem ;-) to teraz czekam aż zaczne powiększać swe gabaryty... ale jak pomyśle o ostatnim miesiącu i niemożności założenia skarpetek własnoręcznie to chyba wolę pozostać w tej postaci ;-)

W czerwcu/lipcu obejdziesz się bez skarpetek :-)

reklama
Do góry