reklama
edytakornel
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, nóżki nóżkami a cellulit i tak swoje robi, od ok miesiąca wywaliło mi na udach że szok, jak u starej babci, nawet mężowy zauważył, mam nadzieję że to paskudztwo zniknie po porodzie.
ann116
Edytra, nogi masz jak marzenie....ja nawet bez ciąży takich nie mam,,a cellulit,,,pfffff zawsze był,,,
wczoraj odwiedziłam koleżankę, 2 tyg temu rodziła,,,w krótkich szortach, obcisłej bluzeczce,,,laska (tylko trochę brzuszka jej widać)...ale wyglądała super...ja nawet bez ciąży mam takie 'zwiotczałe" niewysportowane uda...
wczoraj odwiedziłam koleżankę, 2 tyg temu rodziła,,,w krótkich szortach, obcisłej bluzeczce,,,laska (tylko trochę brzuszka jej widać)...ale wyglądała super...ja nawet bez ciąży mam takie 'zwiotczałe" niewysportowane uda...
kota-behemota
Q & H team
zmierzyłam się w pasie: 103cm
i od ostatniej wizyty przytyłam 2 kg, czyli mam +9kg na plusie.
i od ostatniej wizyty przytyłam 2 kg, czyli mam +9kg na plusie.
kroma
Pyśa ty masz nie dość, że mały brzuch to i seksowną halkę, a co do wysokości, to mi się wydaje, że nie jest wysoko.
edyta- chudzielec i tylko piłka sterczy, zgrabna z ciebie kobieta.
A mi Gin mówiła i jak leżałam w poprzednich ciążach na patologii, że do cesarki nie można mieć pomalowanych paznokci u nóg, żeby widzieli czy krew dochodzi.
edyta- chudzielec i tylko piłka sterczy, zgrabna z ciebie kobieta.
A mi Gin mówiła i jak leżałam w poprzednich ciążach na patologii, że do cesarki nie można mieć pomalowanych paznokci u nóg, żeby widzieli czy krew dochodzi.
kota-behemota
Q & H team
do każdego porodu każą zmywać lakier z pazurków, obojętnie czy CC, czy SN
reklama
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
do każdego porodu każą zmywać lakier z pazurków, obojętnie czy CC, czy SN
Ja do cc miałam pomalowane w nogach na czerwono ;D