reklama
niunia102
Fanka BB :)
Śliczne domki :-)
Ja na ostatniej wizycie tylko +3kg do przodu od początku ciąży i zaczyna mnie to trochę martwić
Przed ciążą ważyłam 65kg przy wzroście 169cm więc do chudych nie należałam, ale te 3kg to trochę mało jak na 33 tc
Ja na ostatniej wizycie tylko +3kg do przodu od początku ciąży i zaczyna mnie to trochę martwić
Przed ciążą ważyłam 65kg przy wzroście 169cm więc do chudych nie należałam, ale te 3kg to trochę mało jak na 33 tc
justyna3003
witaj w klubie ja od początku przytyłam niecałe 4 kg, zaczynałam z 53 a teraz dobijam do 57 kg... tyle że ja na "diecie cukrzycowej"Śliczne domki :-)
ps odpisałam Ci o USG w ogólnym lipcowym wątku.
darenka
Niunia bardzo ładny brzuszek
Lena, jedne mamusie tyja bardziej, drugie mniej. Dopóki z dzidziusiem wszystko ok, to myślę, że nie na powodu do niepokoju.
Lena, jedne mamusie tyja bardziej, drugie mniej. Dopóki z dzidziusiem wszystko ok, to myślę, że nie na powodu do niepokoju.
Ostatnia edycja:
O jaki wysyp brzuszków!:-)
Kasia, Litenhaxa, Darenka i Niunia - wszystkie jesteście piękne, a brzuszki - sam miód i cukiereczek
Ja się dzisiaj odważnie zważyłam i mam +11 kg, wolno przyrasta ostatnio..ale jednak przyrasta...
Kasia, Litenhaxa, Darenka i Niunia - wszystkie jesteście piękne, a brzuszki - sam miód i cukiereczek
Ja się dzisiaj odważnie zważyłam i mam +11 kg, wolno przyrasta ostatnio..ale jednak przyrasta...
anka-skakanka
Śliczne domki :-)
Nie przejmuj się!! Ja od początku mam -12 kg, a od 9 tyg waga ani drgnęła. Wprawdzie lekarz kazał mi przytyć, ale jak się nie uda tragedii nie będzie.
P
pinio25
Gość
Kasia---------przegoniłaś mnie????????????ja mam 11,5kg na plusie. Piękny brzuszek
Darenka--------------cudnie wyglądasz :-)
Ninuia----------slicznie :-)
Darenka--------------cudnie wyglądasz :-)
Ninuia----------slicznie :-)
reklama
mamolinka90
Kasia, Darenka, Niunia przecudowne brzusie !! A Wy jakie chudzinki