reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
No to jak przystało na 30 tydzień +8,5kg

DSC_0253.jpg

Sorki za lampę

Załączniki

• DSC_0253.jpg
    DSC_0253.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 52
Śliczne domki :-)
Ja na ostatniej wizycie tylko +3kg do przodu od początku ciąży i zaczyna mnie to trochę martwić :baffled:
Przed ciążą ważyłam 65kg przy wzroście 169cm więc do chudych nie należałam, ale te 3kg to trochę mało jak na 33 tc :baffled:
witaj w klubie ja od początku przytyłam niecałe 4 kg, zaczynałam z 53 a teraz dobijam do 57 kg... tyle że ja na "diecie cukrzycowej"

ps odpisałam Ci o USG w ogólnym lipcowym wątku.

O jaki wysyp brzuszków!:-)
Kasia, Litenhaxa, Darenka i Niunia - wszystkie jesteście piękne, a brzuszki - sam miód i cukiereczek :-D

Ja się dzisiaj odważnie zważyłam i mam +11 kg, wolno przyrasta ostatnio..ale jednak przyrasta...

Śliczne domki :-)
Ja na ostatniej wizycie tylko +3kg do przodu od początku ciąży i zaczyna mnie to trochę martwić :baffled:
Przed ciążą ważyłam 65kg przy wzroście 169cm więc do chudych nie należałam, ale te 3kg to trochę mało jak na 33 tc :baffled:

Nie przejmuj się!! Ja od początku mam -12 kg, a od 9 tyg waga ani drgnęła. Wprawdzie lekarz kazał mi przytyć, ale jak się nie uda tragedii nie będzie.

reklama
Do góry