reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Babonko też ładnie, i co pierwsze zobaczyłam to to, że ci tyłeczek uciekł do tyłu tak jak mi, przynajmniej takie mam wrażenie, albo ta sukienka tak odstaje:-D, w każdym razie baaaaaardzo sexi.

Justynko, tak się przyglądam i wydaje mi się, że do przodu i lekko chyba opadł. Ja się na tym tak nie znam, no i też kolejna mama laska.
Wszystkie mamy te brzuszki sexowne, gładkie:tak:.

Babonka, też mi przybyło 12, no 13 kg :D Tylko, nie ma co :] Ale co brzusio masz ładniusi to masz :D I dla równowagi tyłeczek urósł, smakowicie sexy :)

Justynka, tak urósł chyba po prostu, nie opadł raczej, nie wygląda, ale śliczny, gładziutki brzusio.

justynka śliczny brzusio...ja mam dużo niżej niż ty więc nie masz co się martwić..wogóle macie fajne te brzusie mamy, a ja mam taki rozlazły jakiś...już nawet nie wrzycam zdjęc bo jakaś masakra

reklama
Do góry