reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Haha mój mąż jest teraz cały tydzień na kursie i w domku jest tylko na weekend i jak przyjechał to mi powiedział ale duży brzusio haha zamiast mi powiedzieć że ładnie wyglądam masakra ale się rozzłościłam ale po chwili się z tego śmiałam no w końcu w ciąży jesteśmy:-D:-D:-D

reklama
aniolek1986 dokladnie 10 cm wiekszy. Nie wiem czy dużo czy mało :) Od 16 tygodnia do 32 plus 10 cm
. A od początku do 16 tygodnia 7cm. Więc więcej przytył mi w 2 i 3 trymestrze :-)Ale plus 17 cm chyba nie jest tak zle. Ja się martwiłam że będzie pllus 40 . Ale może jeszcze :szok:

Niunia, rozkoszny ten Twój brzuszek, z wagą idziemy równiutko :)
Kasia, dołączam do fanek gaci piżamowych hahah, super zgrabna mamuśka z Ciebie!
Huuuura, cudowne zdjęcia, już na fejsie podziwiałam, piękna pamiątka :)
Czarna, Aniołek ma rację, na zdjęciu, które wrzucałaś w 16tyg. brzuszek jest minimalnie mniejszy :tak:

Niunia, Kasia, Huuuura, Czarna ale jakie macie fajniusie brzusia ;)
Kasia, łapki na spodenkach doprawdy rozkoszne :]

Tak jak na was patrzę, to chyba mama ma rację, że mój brzunio jest mały jak na ten tydzień... Muszę wam wrzucić do oceny :]

Dziewczynki baaardzo ładne brzuszki, długo czekałyśmy na nie.
Teraz ja się pochwalę:laugh2: domkiem

Załączniki

• PICT0391.jpg
    PICT0391.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 81
  • PICT0401.jpg
    PICT0401.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry