reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Pinio mój na bank tak nie da rady ;D co chwilę leżę na plecach a brzuch mi wystaje jakby wył do księżyca :-D:-D:-D

Justyna :(

Pyś, wysoko siedzi mała i mam przez nią mikro żołądek i makro zgagę haha, Kubin też mi tak siedział wysoko i w ogóle mi brzuch przed porodem nie opadł, ciekawe, jak będzie teraz...
no ale ciężko już jest ufff

Kota :-D mnie Hana kopie w żołądek więc też nie mam co szaleć z ilością jedzenia bo od razu mi niedobrze jak zarobię w niego :-D a zgagę mam ostatnio codziennie wieczorami :szok: choć dziś to już o 16 jak zjadłam pomidorową :baffled:

Basiek, Kota - śliczne brzuszki :-)
Mój też nie dałby się tak wklęsnąć, sterczy sobie w każdej pozycji.
Kota, rzeczywiście wysoko masz brzuszek, ja mam wrażenie że coraz niżej mi się opuszcza...

reklama
Do góry