reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

LOKATA- no super skora jak talala:) zdrowa mama:)
KONCIA - duzy przusio taka kuleczka sie zrobila:-)-ksztalt pierwsza klasa:) a co do rozstepow to nie jest ich tak duzo i to dobrze bo jak zbledna to nie beda tak widoczne...:tak:ja uzywalam kremu na rozstepy od pierwszego dnia jak test zrobilam-ze strachu:) bo u mnie w rodzinie to rozstepy masakryczne po ciazach moich kobit z familji... PALMERS sie nazywa zadna straszna droga miztura ale udalo sie ich uniknac jakims cudem...moze sprobuj jeszcze tak go na koniec poszukac-tak a noz widelec? bo po ciazy ponoc najlepiej tymi samymi kremami po flaczku smarowac...takie ot porady kolezanki;-)

reklama
koncia widzę że po wizycie szybko fotkę zrobiłaś bo nie wiadomo kiedy Maks zjedzie w dół na całego, co?;-) brzuszek okrąglutki i fajniutki:tak: i bym stwierdziła że delikatnie tylko postraszony tymi rozstępami:tak:

Koncia - to pewnie ostatnie foteczki brzusia - wygląda jakby już mówił: więcej nie dam rady :-)

katjusza, ile przytyłaś w ciąży? Bo wyglądasz szczupło i zgrabnie i zazdroszczę :-D

no tydzień temu było +15 ale folgowałam sobie ostatnimi dniami (i ta pizza!!) więc jutro na wizycie mogę się zdziwić ;-)

a to mój brzusio z wczoraj czyli 37tc 5dni

34.jpg15.jpg7.jpg

coś koło +9kg.

Koncia widze że Maxio lubi Ci tak do góry deformować brzuszek jak moja Lenka
Futrzak Jaka kuleczka w sumie chyba dopiero teraz Cie tak porzadnie wybiło nie?

reklama
Do góry