reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

to teraz ja sie wpycham ;-) mam nadzieje,ze nastepnym razem bede juz wklejac fotki synka ;-)
co prawda fotki takie na szybko,bo juz ostatnio weny na robienie sobie fotek brak ;-)
pierwsza fotka 38 tydzien 3 dni

a druga to male porownanie
na pierwszym tydzien 12ty (najlepsze,ze juz wtedy doszlo mi kilka cm i uparcie twierdzialam,e 'juz widac' hehehe)
na drugim 39 tydzien 3 dni .....

+13/14 kg :szok: i jakies +34/35 cm w brzuchu doszlo....

Załączniki

• IMG_00040.jpg
    IMG_00040.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 138
  • Untitled 11.jpg
    Untitled 11.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 133
reklama
papcia uwierz na zywo to on taki maluski nie jest. Szczegolnie,ze bylam przed taka chuda a teraz mam wielka pilke z przodu ;-) ..... wiec jeszcze troche i by mnie do przodu przewazal ;-)

rudzik ale ty chudzinka bylas i jestes:) slicznie tylko w brzusia poszlo i pieknie i zdrowo wygladasz:)

ja to tylko bakne ze juz mam 20 kilo na plusie... masakra... prosze niech go ktos wyciagnie bo zaraz bede jak z blizniakami wygladac:)

Ruda śliczna piłeczka:-), aż trudno uwierzyć gdzie te 14 kg się podziało, naprawdę nie widać żebyś tyle przytyła :tak:

reklama
Do góry