reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

to teraz ja sie wpycham ;-) mam nadzieje,ze nastepnym razem bede juz wklejac fotki synka ;-)
co prawda fotki takie na szybko,bo juz ostatnio weny na robienie sobie fotek brak ;-)
pierwsza fotka 38 tydzien 3 dni

a druga to male porownanie
na pierwszym tydzien 12ty (najlepsze,ze juz wtedy doszlo mi kilka cm i uparcie twierdzialam,e 'juz widac' hehehe)
na drugim 39 tydzien 3 dni .....

+13/14 kg :szok: i jakies +34/35 cm w brzuchu doszlo....

Załączniki

• IMG_00040.jpg
    IMG_00040.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 143
  • Untitled 11.jpg
    Untitled 11.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 138
reklama
papcia uwierz na zywo to on taki maluski nie jest. Szczegolnie,ze bylam przed taka chuda a teraz mam wielka pilke z przodu ;-) ..... wiec jeszcze troche i by mnie do przodu przewazal ;-)

rudzik ale ty chudzinka bylas i jestes:) slicznie tylko w brzusia poszlo i pieknie i zdrowo wygladasz:)

ja to tylko bakne ze juz mam 20 kilo na plusie... masakra... prosze niech go ktos wyciagnie bo zaraz bede jak z blizniakami wygladac:)

Ruda śliczna piłeczka:-), aż trudno uwierzyć gdzie te 14 kg się podziało, naprawdę nie widać żebyś tyle przytyła :tak:

reklama
Do góry